Laura Lavric, lovită de blestemele surorii sale. Casa părintească mistuită de flăcări, motivul scandalului dintre ele


    Laura Lavric s-a judecat  timp de 6 ani cu sora ei,  Ecaterina Traian, care a jignit-o
Laura Lavric s-a judecat timp de 6 ani cu sora ei, Ecaterina Traian, care a jignit-o

Pe Laura Lavric au ajuns-o blestemele Ecaterinei, sora cu care se ceartă de şase ani. Sâmbătă noaptea, casa părintească a fost mistuită de flăcări, din cauza unui scurtcircuit. Supărată că interpreta de muzică populară s-a făcut că uită de ea la succesiunea averii mamei lor, Ecaterina Traian a acuzat-o pe Laura Lavric că s-a prostituat în America.

Laura Lavric (72 de ani) trece prin momente grele. Un incendiu violent a cuprins casa părintească din satul Costişa, Suceava, a cunoscutei cântăreţe de muzică populară. Focul a izbucnit din cauza unui cablu defect, în noaptea de sâmbătă spre duminică, înainte de miezul nopţii.

Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcţiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la două locuinţe învecinate. Focul a fost stins la ora 2.40, după trei ore, anunţul la 112 fiind făcut la ora 23.44.  Au ars casa de locuit, o magazie de lemne, un depozit de furaje şi un adăpost de animale. Totodată, s-au făcut scrum circa două tone de lemn de foc, patru tone de furaje şi bunuri casnice. ”Flăcările au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două proprietăţi învecinate, cu bunurile aferente”, ne-a declarat Alin Găleată, de la ISU ”Bucovina” Suceava. 

Casa părintească a Laurei Lavric  a fost cuprinsă de un incendiu
Casa părintească a Laurei Lavric a fost cuprinsă de un incendiu

Interpreta a aflat despre incendiu de la televizor. ”Am dat drumul la televizor, nu este plăcut. Mama mi-a făcut testament mie şi lui Victor, fiul meu. Nu mi-aş fi dorit să văd asemenea imagini. Ce pot să spun acum. Am sunat la vecini, plângeau. Noroc că nu a bătut vântul că era nenorocire. O să mă duc acasă să văd ce s-a întâmplat. Eu mai merg la cimitir la părinţii mei. Mi-aş fi dorit să văd casa aceea veche. Pentru mine este o nenorocire sufletească”, a declarat Laura Lavric la Antena 1.

Tot de la casa părintească a pornit şi scandalul dintre Laura Lavric şi sora ei. Deşi susţine că mama sa i-a lăsat un testament, cântăreaţa se judecă şi acum prin tribunale pe averea celei care le-a dat viaţă, cu sora ei, Ecaterina (stabilită de ani buni în Canada). Ecaterina Traian a acuzat-o pe interpretă că a „uitat” de ea la succesiune, iar de aici conflictul a escaldat, ajungându-se la acuze grave. “Acest proces nu ştiu cum a fost deschis pentru că eu nu am fost anunţată de data succesiunii, deci nu am ştiut absolut nimic, iar acel testament de care nu am ştiut decât după moartea mamei, pe care l-a ascuns intenţionat, ca să profite de bani”, mărturisea Ecaterina, care e convinsă că şi ea era trecută în testament.

Flăcările au izbucnit sâmbătă  noapte de la un scurtcircuit
Flăcările au izbucnit sâmbătă noapte de la un scurtcircuit

Scandalul a început la cinci luni de la moartea mamei lor

În 2012, la cinci luni de când i-a murit mama, Laura Lavric şi-a dat sora în judecată, după ce aceasta a dat un interviu la un post de televiziune în care a făcut afirmaţii dure cum că artista s-ar fi prostituat în America pentru bijuterii şi parfumuri. Şi din cauza infidelităţii ei ar fi lăsat-o şi soţul. Ecaterina Traian nu a probat afirmaţiile în instanţă, aşa că a pierdut procesul, care s-a încheiat în martie 2018. Lavric ceruse daune în valoare de 100.000 de euro, însă judecătorii i-au acordat doar 10.000 de euro. Atât trebuie să plătească Ecaterina pentru acuzaţiile aduse

. Totuşi, şi Laura a fost slobodă la gură. Invitată la “Happy Hour” (Pro TV), artista s-a dezlănţuit. “Pun mâna pe Biblie şi jur că nu i-am făcut niciodată nici un rău şi că spun adevărul. Plânge inima în mine şi plânge sufletul mamei mele, pentru ceea ce se întâmplă.  Eşti o mahalagioaică şi o nebună, care a venit să-şi ponegrească sora şi mama. Mai bine te-ar fi omorât mama decât să ne faci asta. Eşti Satana, eşti posedată de Diavol. În loc să mergi la mormânt la mama să pui o floare, vii la televizor să-ţi ponegreşti mama moartă?”, îi spunea artista Ecaterinei.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul