Lauren╚Ťiu Reghecampf a aflat sexul bebelu╚Öului. Corina Caciuc va na╚Öte ├«n luna mai

image
Corina ├«l face tat─â pentru a treia oar─â pe Lauren╚Ťiu ReghecampfFoto: arhiv─â personal─â

Cel mai aprig scandal din showbiz e departe de a se ├«ncheia. ├Än plin scandal al divor┼úului de Anamaria Prodan, antrenorul a aflat c─â iubita Corina ├«i va na┼čte ├«n mai un b─âie┼úel la o maternitate privat─â din ora┼čul ├«n care locuiesc. La r├óndul ei, Anamaria Prodan a f─âcut declara┼úii exclusive pentru Click! despre divor┼ú, ├«n perioada ├«n care a fost plecat─â ├«n Dubai.

Lauren┼úiu Reghecampf se preg─âte┼čte s─â devin─â pentru a treia oar─â tat─â, culmea, tot de b─âiat, a┼ča cum de altfel ┼či-a dorit, scrie Cancan! Iubita mai t├ón─âr─â cu 17 ani va aduce pe lume primul lor mo┼čtenitor ├«n luna mai, adic─â peste ┼čase luni.Corina Caciuc (29 de ani) a fost la primele ecografii, iar medicii i-au spus c─â ├«n proportie de 80%  bebelu┼čul din burtic─â este de sex masculin ┼či se va concretiza suta la sut─â ├«n doar c├óteva s─âpt─âm├óni, conform unor apropia┼úi ai cuplului. ├Än prezent, Reghe ┼či iubita lui sunt stabili┼úi la Craiova, acolo unde aceasta va na┼čte, la o clinic─â privat─â din B─ânie. Despre actuala iubit─â-amant─â se ┼čtie c─â este n─âscut─â ├«n Deva ┼či l-a cunoscut pe Reghecampf peste hotare. Cei doi s-ar fi cunoscut ├«n Dubai, unde ┼či-ar fi ┼či ├«nceput rela┼úia, apoi s-au distrat ├«n vacan┼ú─â ├«n tot acolo.

image
Anamaria Prodan ┼či Lauren┼úiu Reghecampf divor┼úeaz─â dup─â 13 ani de c─âsnicie

Anamaria Prodan: ┬źNu am c─âutat amantele, dac─â-s gravide ┼či cu cine sunt┬╗

Pe de alt─â parte, divor┼úul dintre impresara FIFA ┼či so┼úul ei Lauren┼úiu Reghecampf a intrat ├«n linie dreapt─â. Lauren┼úiu Reghecampf a depus, luna trecut─â, actele la Judec─âtoria Buftea ┼či a cerut ca divor┼úul s─â fie trecut la secret. Anamaria Prodan a f─âcut declara┼úii exclusive pentru Click!, ├«n perioada ├«n care a fost plecat─â la Dubai, despre divor┼ú.

ÔÇ×Am vorbit cu Lauren┼úiu ┼či am zis s─â facem, cumva, s─â ├«nchidem nebunia asta! Tot ce s-a ├«nt├ómplat acum s-a vrut de foarte mul┼úi ani. Probabil c─â Lauren┼úiu nu realizeaz─â, dar va realiza ├«n foarte scurt timp ┼či, c├ónd va realiza, va fi jale pentru toat─â lumea. Familia asta, care a muncit at├ót de mult s─â ajung─â unde a ajuns, ast─âzi a devenit cumva un fel de ciuca b─ât─âilor, pentru faptul c─â el nu vorbe┼čte. Eu am alte idei despre ceea ce se ├«nt├ómpl─â, s─â dea Dumnezeu s─â nu am dreptate! Cine m─â cunoa┼čte, v─â spun eu c─â tremur─â de acum! C├ónd so┼úul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!ÔÇŁ, a declarat Anamaria Prodan, ├«n exclusivitate pentru click.ro.

Anamaria Prodan a trimis s─âge┼úi ┼úintite c─âtre Corina Caciuc, femeia cu care antrenorul s-a mutat la Craiova ┼či care este ├«ns─ârcinat─â acum cu un b─âie┼úel. ÔÇ×Este alegerea lui ┼či, dac─â noi ├«l iubim at├ót de mult ┼či ├«l respect─âm, l-am l─âsat, dup─â cum vede┼úi. Nu m-am dus vreodat─â dup─â el, nu am f─âcut scandal, nu am c─âutat amantele dac─â-s gravide ┼či cu cine sunt. Nu m-a interesat! S-au mutat, au devenit cunoscute, ceea ce ┼či-au dorit toat─â via┼úa! Una ├«┼či dore┼čte de la 18 ani s─â fie cunoscut─â! Toate roiesc ├«n jurul lui ca fluturiiÔÇŁ, a mai spus Anamaria Prodan.

┬źEste o poveste ur├ót─â┬╗

Impresara e gata de divor┼ú ┼či ┼či-a preg─âtit avoca┼úii. ├Äntre timp, ├«n pres─â au ap─ârut informa┼úii scandaloase referitoare la divor┼ú. S-a spus c─â antrenorul ar fi blocat banii familiei din anumite conturi, investind ├«ntr-o firm─â cu actuala partener─â  Corina Caciuc ┼či cu fiul lui cel mare, Luca Reghecampf.

ÔÇ×Este o poveste unde avoca┼úii se vor uita foarte atent, este o poveste ur├ót─â. Nu vreau vreodat─â s─â cobor ├«n aceast─â mocirl─â ordinar─â. Este o poveste nedemn─â pentru Lauren┼úiu Reghecampf, iar, dac─â a f─âcut a┼ča ceva, Dumnezeu va avea grij─â! ┼×tii ce se ├«nt├ómpl─â cu tr─âd─âtorii! Pentru mine capul plecat sabia ├«l taie primulÔÇŁ, a mai declarat sexy impresara, ├«n exclusivitate pentru Click!

image
Lauren┼úiu Reghecampf, al─âturi de b─âie┼úii lui, Bebeto ┼či Luca

Reghecampf are doi băieţi cu două soţii

Lui Lauren┼úiu Reghecampf ├«i este predestinat─â postura de tat─â de b─âie┼úi, se pare. ├Än urm─â cu 20 de ani a devenit tat─âl unui b─âiat pe nume Luca, din mariajul cu Mariana, apoi, ├«n urm─â cu 13 ani, din rela┼úia cu Anamaria Prodan, a rezultat Lauren┼úiu junior, sau Bebeto, a┼ča cum este alintat deocamdat─â mezinul. Primul fiu se ocup─â de afaceri, iar Bebeto ├«i mo┼čtene┼čte talentul de fotbalist, ┼či ├«┼či dore┼čte pe viitor s─â devin─â celebru ca ┼či tat─âl s─âu. 

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg