Laurette, despre nunta cu fotbalistul Magaye Gueye: „Nu mă pot căsători în pandemie”


    Laurette spune că a acceptat cererea în căsătorie a fotbalistului dinamovist Magaye Gueyefoto: arhiva personală
Laurette spune că a acceptat cererea în căsătorie a fotbalistului dinamovist Magaye Gueyefoto: arhiva personală

Prezentă în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Laurette a ținut să facă lumină în privința celor două filmulețe care ar fi apărut în spațiul public fără voia ei și a fotbalistului de la Dinamo Magaye Gueye. ”El m-a cerut în casătorie, iar eu am spus: Da!”

Un filmuleț exploziv cu mulatra Laurette și o prietenă bălăcindu-se în jacuzzi alături de fotbalistul al lui Dinamo Magaye Gueye a făcut furori recent în showbiz-ul românesc. Filmulețul cu tentă erotică dădea impresia unei orgii pe care cei trei ar fi făcut-o într-un hotel din Poiana Brașov, în urmă cu două luni.

Cu toate că Laurette a negat de fiecare dată existența unei relații intime cu fotbalistul lui Dinamo, iată că la nici o zi după primul film a apărut și cel de-al doilea, în care fotbalistul lui Dinamo o cerea pe mulatră de soție, iar acesta îi accepta cererea în căsătorie.

Prezentă în emisiunea Teo Show de la Kanal D, mulatra a ținut să facă lumină în privința celor două filmulețe care ar fi apărut în spațiul public fără voia celor doi protagoniști. „El m-a cerut în casătorie, iar eu am spus: Da! Acest filmuleț și celălalt au ajuns în presă fără voia noastră. Primul filmuleț de la munte, din jacuzzi, a fost o joacă între noi. Prietena cu care eram  era împreună cu iubitul ei, era și el pe filmare. Din păcate, acel video a ajuns în presă pentru că agentul lui de fotbal a avut o discuție cu el, o ceartă, și a fost oarecum șantajat. A zis: dacă nu faci ce spun eu, o să  trimit video-ul la ziariști. Era o distracție în jacuzzi, fiecare om în viața lui privată face ce vrea. Eram la munte, era în timpul lui liber. El e un fotbalist serios”, a declarat mulatra la Kanal D

Laurette: ”Noi suntem împreună de vreo trei luni”

Laurette a lăsat însă în suspans căsătoria cu fotbalistul lui Dinamo, recunoscând totuși că au o relație de trei luni. „Eu nu am confirmat niciodată că este iubitul meu, trăim niște momente frumoase, așa e. Noi suntem împreună de vreo trei luni și nu știa nimeni. Eu îl cunoasc pe el de dinainte să vină în România, ne-am cunoscut prin niște prietei comuni în Paris. Eu sunt o femeie care a trecut prin foarte multe lucruri. Am avut o relație lungă de șapte ani cu Mihai, avem un copil. M-am măritat apoi cu soțul meu, după recunosc că am mai avut niște relații. Cât despre căsătorie, acum e pandemie nu mă pot căsători. Când s-o termina, peste un an, doi, trei!”, a mai spus mulatra. 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png