Laurette, la cuțit, din cauza silicoanelor de 1 kg. Uite ce a pățit mulatra!

image
Mulatra este tare mândră de formele ei operate

La trei ani de când şi-a pus proteze siliconice, Laurette Atindehou (35 de ani) vrea să facă o schimbare majoră. Aceasta este decisă să renunţe definitiv la implanturile de peste 1.000 de mililitri, deoarece greutatea lor i-a produs dureri de coloană destul de mari. Mulatra ne-a dat detalii despre această intervenţie destul de delicată.

A vrut sâni mari şi şi-a dorit să fie sexy. Laurette Atindehou a apelat de trei ori în ultimii nouă ani, la bisturiu. Prima dată, în 2010, medicul i-a pus silicoane de 410 ml, apoi, în 2012, după ce a născut, ea le-a schimbat cu proteze de 620 ml, iar în septembrie 2016, la a treia operaţie, medicul a considerat că sunt mai potrivite implanturile de 520 de mililitri. 

image

Chiar dacă în cele din urmă erau cu puţin mai uşoare, din păcate tot s-a lovit de situaţii neplăcute. Nu, nu este vorba despre o greşeală medicală sau o problemă la nivelul sânilor, întrucât implantul s-a aşezat şi s-a integrat foarte bine, ci de dureri la nivelul coloanei, drept pentru care mulatra vrea să renunţe definitiv la silicoane.

”Vreau să renunţ la implant. Nu sunt prima femeie care ar face asta, dar am nişte dureri de spate destul de mari. Am vorbit cu medicul meu esthetician, am fost la o consultaţie şi am înţeles că e nevoie de un lifting atunci când scoţi de tot proteza, pentru că te alegi cu piele în exces şi acel surplus trebuie eliminat. Numai că pentru lifting, tăietura este destul de inestetică şi mi-e un pic teamă să nu rămân cu urme, semne prea mari. Voi vedea ce decizie iau”, a declarat pentru Click! Laurette Atindehou.

Vedeta consideră că aceasta ar fi ultima intervenţie de ordin estetic pe care ar mai putea să o facă, pentru că de-a lungul timpului a avut experienţe destul de proaste. Cea mai controversată dintre ele este aceea când a vrut să scape de vergeturile de pe abdomen şi s-a ales cu arsuri grave, dar şi cu cicatrici. Laurette a dat în judecată salonul cu pricina, însă iată că a fost în zadar, pentru că  nu i s-a făcut dreptate.   

Oana şi Nicoleta au avut de suferit din cauza silicoanelor

image
Divele regretă intervențiile pe care le-au făcut

Bate record după record la capitolul operaţii la sâni. Oana Zăvoranu  a ajuns pentru a opta oara pe masa medicului estetician şi a renunţat la implanturile de 460 de mililitri pentru care a optat în urmă cu doi ani. De-a lungul timpului, bruneta şi-a tot schimbat măsura la sutien, dar a ajuns la concluzia că cel mai bine se simte fără silicoane.

Prima pereche de silicoane şi-a pus-o în 2005, câte 135 ml în fiecare sân. În 2006 a cerut silicoane de 180 ml. În 2007 şi-a pus «baloanele» de 450 ml. În 2008, Oana s-a operat din nou şi a optat pentru sâni de 250 ml. În 2009, Oana şi-a scos implanturile de tot, iar doi ani mai târziu şi-a pus unele de 220 ml. În 2014 a făcut a şaptea operaţie la sâni, cu implanturi de 460 ml. 

image

În 2011, cei mai „renumiţi” sâni din România au ajuns pe masa de operație.  După cele două nașteri, Nicoleta Luciu și-a pus la o clinică din țară silicoane enorm de mari. Protezele cântăreau 1,2 kg și, bineînțeles, i-au produs dureri enorm de mari la nivelul coloanei. Pentru că nu le mai putea suporta, bruneta a decis să „scape”, tocmai în Turcia de silicoanele uriașe de care era atât de mândră acum opt ani. Medicii din Turcia i-au pus în 2015 implanturi mai mici, dar chiar și așa, durerile tot nu au dispărut, aceasta fiind hotărâtă să renunțe definitiv la protezele siliconice.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg