Laurette, la tribunal cu fostul și cu actualul, în postul Paștelui


  Vedeta ciocolatie îi cere 4.000 € lui Mihai Ştefan, iar pe 4 aprilie are primul termen la divorţul de Ciprian Nistor
Vedeta ciocolatie îi cere 4.000 € lui Mihai Ştefan, iar pe 4 aprilie are primul termen la divorţul de Ciprian Nistor

Iubirea a adus-o la tribunal! În 2014, Laurette Atindehou (34 de ani) a călcat pentru prima dată treptele Judecătoriei şi iată că de-atunci o ţine tot în procese. Înainte de Paşte, mulatra se războieşte atât cu fostul iubit Ştefan Mihai, tatăl fetiţei ei, cât şi cu soţul Ciprian Nistor, de care vrea să se despartă.

Nici în postul Paştelui nu are parte de linişte. Laurette Atindehou trebuie să dea cu subsemnatul la Judecătorie, care parcă a devenit a doua ei casă.


  Laurette e convinsă că va câştiga ambele procese cu cei doi bărbaţi care i-au trecut prin dormitor
Laurette e convinsă că va câştiga ambele procese cu cei doi bărbaţi care i-au trecut prin dormitor

Fostul fotomodel de succes are două procese cu bărbaţii din viaţa ei. Unul dintre ele este intentat fostului iubit, Ştefan Mihai, cel cu care are o fetiţă de 6 ani, pe nume Selena, la Judecătoria Sectorului 4, având ca obiect ”executare silită”.


  Cu Mihai Ştefan s-a războit pe custodia fetiţei lor, Selena
Cu Mihai Ştefan s-a războit pe custodia fetiţei lor, Selena

Primul termen a avut loc pe 9 martie. Ea vrea să obţină 4.000 de euro de la tatăl micuţei, sumă care reprezintă cheltuielile de judecată de la procesele anterioare pe care mulatra le-a câştigat. ”În urmă cu doi ani, Mihai m-a dat în judecată pentru nerespectarea programului de vizitare a fetei noastre. Însă dosarul s-a clasat pentru că între timp eu am câştigat custodia definitivă a fetiţei. Procesul pe care l-am deschis acum are ca scop recuperarea cheltuielilor de judecată care însumează circa 18.000 de lei. Urmează să primim al doilea termen şi sunt sigură că voi câştiga. Banii pe care îi voi obţine îi voi pune în contul Selenei”, a declarat Laurette Atindehou pentru Click!  Al doilea proces pentru care Laurette se va prezenta în faţa magistraţilor este programat pe 4 aprilie, chiar în Săptămâna Mare a Paştelui. În loc să vopsească ouăle, vedeta va călca pragul tribunalului după ce soţul ei, aflat la Penitenciarul Gherla, a intentat acţiunea de divorţ înainte de Revelion.


  Ciprian Nistor o acuză pe soţia lui de infidelitate şi prostituţie
Ciprian Nistor o acuză pe soţia lui de infidelitate şi prostituţie

După cum se ştie, Ciprian Nistor, afaceristul condamnat la 15 ani de închisoare, i-a adus acuzaţii grave consoartei sale, invocând infidelitatea şi prostituţia. Rămâne de văzut dacă mariajul lor se va desface din vina ei, căci  mulatra şi-a pregătit apărarea. Femeia vine cu martori şi cu dovezi prin care-şi demonstrează nevinovăţia. Cum hotărârile proceselor pe care le-a avut de-a lungul anilor au fost în favoarea lui Laurette, ea are mari şanse să câştige ambele procese. 

Laurette vrea să plece cu fiica în America

simeon stalpnicul png

Prezentă luni la un magazin de cosmetice din Constanța, Laurette ne-a vorbit despre rolul de mamă: ”Selena este un copil frumos, mă bucur că am luptat împreună, este aici cu mine. Încerc să o iau cu mine peste tot, să petrec cât mai mult timp cu ea. Are 6 ani, la toamnă va merge la școală, abia așteptăm, acum e încă la grădiniță. Sărbătorile le petrecem, de obicei, în familie, de fiecare dată mergem la țară la părinți, însă acum mi-ar plăcea să avem amândouă o vacanță. Îmi doresc foarte mult să ajungem în State, să facem un tur. Să mergem și la Miami, în Orlando, la Disneyland. Am mai fost în America, dar singură”. Întrebată care sunt secretele ei de frumusețe, Laurette ne-a dezvăluit: ”Mă spăl dimineața cu apă foarte rece, apoi folosesc o cremă care are în compoziție apă circa 80 %, cu care mă dau pe față. Adesea folosesc și ulei de măsline, care  e foarte hidratant”. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire  heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg