Laurette, mesaj dur pe Facebook: «Voi merge pentru a depune plângere penală la poliție»

simeon stalpnicul png
Laurette AtindehouFoto Instagram

Laurette a mărturisit că este ținta unor hackeri și că nu va avea liniște până ce făptașul nu va fi prins. Ea este pregătită să meargă și la poliție pentru a-și face dreptate. Contul de Facebook al mulatrei este accesat constant de câteva luni, și din mai multe orașe.

Părerea lui Laurette ar fi că persoanele care accesează contul ei personal ar trimite mai departe conversațiile personale de pe Facebook. Lucru acesta a deranjat-o enorm de mult și a publicat pe facebook o serie de imagini în care a demonstrat mârșăvia pe care au făcut-o mai mulți hackeri. Alături de dovezile vizuale, Laurette a publicat și un mesaj de amenințare pentru acele persoane, mărturisind că ceea ce se întâmplă, nu se va opri aici și își va face singură dreptate, desigur, alături de poliție.

Lucrul care o sperie cel mai mult pe vedetă este faptul că ar fi vorba de mai multe persoane care obișnuiesc să-i facă acest rău, fiindcă ei se conectează de pe diverse telefoane, din mai multe orașe, în zile diferite, pe o durată de mai multe luni. Toată povestea această a început de mai bine de 6 luni, mai precis din luna noiembrie a anului 2017.

simeon stalpnicul png
Captură de ecran publicată de Laurette drept dovadăFoto Facebook

"De ceva vreme contul meu de Facebook şi Messenger este urmărit de către persoane dubioase, care transmit mai departe mesajele şi convorbirile mele private, ce țin strict de viata privată. Ţin să menționez faptul că făptuitorul nu va rămâne neindentificat şi voi merge pentru a depune plângere penală la poliție, împotriva acestor persoane care atentează la viata privată. Ataşez aceste poze să vedeți cum eu stau conectată din Timișoara, Ploiești, Buzău şi diferite alte locații de unde eu niciodată nu m-am conectat. Menționez că folosesc doar un singur dispozitiv acela fiind telefonul meu mobil şi niciodata nu m-am logat din aceste locații", a fost mesajul publicat de ea.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Trupele speciale rusesti Speţnaz
kamala harris munchen munich 19 februarie 2022 foto epa efe
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg