Laurette: «Mie îmi plac milionarii, poate găsesc unul și în SUA, că pe aștia de aici i-am cam avut»

image
Țiriac și Laurette s-au întreținut trei ore pe plajă

La 35 de ani, Laurette Atindehou e pe punctul de a lua o decizie radicală pentru viața ei. După un mariaj eșuat și o relație din care a rămas cu o fetiță superbă, Serena Luce Maria, în vârstă de 8 ani, Laurette intenționează să părăsească definitiv România.

Laurette vrea să o ia de la capăt în America. Mulatra nu emigrează cu mâna goală, are și un capital consistent. A reușit să vândă vila din Bragadiru, unde a locuit până acum,obținând pe ea peste 100.000 de euro. ”Sunt fericită! Am vândut vila repede. Nu mă așteptam. Și am obținut și o sumă frumușică pe ea. Am o lună să mă mut, timp în care voi lua decizia dacă să plec sau nu în America. Nu mi-e frică să o iau de la capăt. Pot să spăl și vase acolo, sunt conștientă că acolo nu voi fi vreo vedetă ca aici. Dar măcar mă duc printre negroteii mei! (râde). Voi fi în elementul meu”, povestește fotomodelul pentru Click.ro.

image
Casa vedetei are trei dormitoare, două băi, living şi mansardă

Singura cu care se consultă rămâne mama ei, care locuiește la Brăila și care nu vrea să-și vadă fata plecată. ”Numai de mama îmi este, că rămâne singură aici. Copilul îl iau cu mine, nu am probleme, fac ce vreau. Taică-su și-a pierdut orice drept asupra ei. Nu-i cer eu lui voie. Am câștigat un proces”, a mai declarat Laurette pentru Click.ro.

Laurette, surprinsă pe plajă lângă Ion Țiriac

Laurette a divorțat în 2018 de omul de afaceri Ciprian Nistor, aflat și în prezent în închisoare. Relațiile amoroase ale mulatrei au fost mereu controversate. ”Mie îmi plac milionarii, așa e! Poate găsesc vreunul și prin America, că pe ăștia din România i-am cam avut. Acum om vedea, ce o vrea Domnul”, a mai declarat vedeta pentru click.ro.

laurette 1 jpeg
Țiriac și Laurette s-au întreținut trei ore pe plajăfoto: Mihai Ionescu

În 2016, Laurette a fost în centrul atenției, după ce fotoreporterii Click! au surprins-o la mare, la Mamaia, făcând plajă în compania celui mai bogat român, omul de afaceri Ion Țiriac.

Citește și:

VIDEO Laurette, show erotic pe plajă! Poziţii interzise minorilor

FOTO EXCLUSIV Ion Țiriac, cu o brunetă sexy pe Litoral! Ce apariție șic a avut cel mai bogat român

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Proteste in Bosnia FOTO Profimedia jpg
gheorghe catana foto politia arges jpg
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png