Laurette vrea să se căsătorească cu fotbalistul Magaye! «Îmi doresc un băiețel»

3 decembrie 2021
article img
Laurette este foarte fericită alături de fotbalistul Magaye GueyeFoto: arhiva personală

Laurette Atindehou (37 de ani) a lăsat în urmă scandalurile din ultima perioadă și se pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele fostului fotblist de la Dinamo, Magaye Gueye. După ce fotbalistul a fost pus pe liber de Dinamo fiind depistat pozitiv la un control antidopping, Laurette a tot făcut naveta pe ruta București- Paris în vara asta.

Chiar dacă au o relație la distanță, cei doi nu pot sta despărțiți prea mult timp. Laurette a dezvăluit că relația cu fotbalistul problemă merge așa de bine încât au vorbit deja și despre căsătorie. Mai mult, frumoasa cu pielea de abanos își mai dorește și un copil, mai precis un băiețel.

 «Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum»

article img
Laurette și iubitul ei, Magaye GueyeFoto: arhiva personală

”Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit. Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum”, a mărurist Laurette, invitată în podcastul „Fără filtre” cu Alina Ionescu.

Laurette Atindehou și Magaye Gueye au o relație de mai bine de un an, de când în presă au explodat imaginile cu ea și fotbalistul, pe atunci legitimat la clubul  Dinamo București, «hârjonindu-se» în jacuzzi. Inițial, Laurette a spus că Magaye îi este doar prieten, ca apoi să recunoască faptul că este iubitul ei. Laurette a trecut, recent, și printr-un scandal de proporții. În timp ce era certată cu Magaye, aceasta a făcut o vizită la un hotel din Centrul Vechi unui bărbat cu care ar fi vrut să înceapă o relație. Seara de la hotel, însă, s-a sfârșit direct la Poliție, unde Laurette l-a reclamat pe individul Marian Tătic, acuzându-l că a agesat-o.

Citește și

EXCLUSIV Laurette neagă despărțirea de Magaye Gueye! "Suntem cel mai tare cuplu! Părinții lui mă plac”

Laurette, despre nunta cu fotbalistul Magaye Gueye: „Nu mă pot căsători în pandemie”