Lăutarul colecţionar de ceasuri scumpe. Viorel Bogățeanu e finul Anamariei Prodan

Ultima actualizare:

    Viorel Bogățeanu ne-a arătat o parte din colecția sa de ceasuri
Viorel Bogățeanu ne-a arătat o parte din colecția sa de ceasuri

Unii strâng maşini sau ceasuri scumpe, alţii timbre, şerveţele, căni sau statuete. Click! îţi dezvăluie pasiunile ascunse ale unor vedete. De exemplu, despre Viorel Bogăţeanu se cunoaşte ce carieră strălucită are şi ce rude VIP are, dar cine ştia că deţine o colecţie de ceasuri de lux pe cât de mare pe atât de valoroasă?


    Andreea Lege, soția lui Viorel, este nepoata lui Mircea Sandu
Andreea Lege, soția lui Viorel, este nepoata lui Mircea Sandu

"Multă lume spune că timpul trece, dar, de fapt, noi trecem prin timp. Timpul e acelaşi", spune Viorel Bogăţeanu (38 de ani), care de curând a lansat două piese împreună cu Deea şi Dinu Maxer.

"Mă numesc Viorel Lege, dar mi s-a spus Bogăţeanu de la satul meu, Bogata. Au fost lăutari renumiţi acolo, iar tatăl meu cânta cu acordeonul. Acum nu mai cântă. El era angajat la pompieri. În timpul săptămânii muncea, iar în weekend cânta la nunţi. La un moment dat a venit un coleg de-al lui tata şi a dormit la noi, cu plapuma trasă pe el şi cu mâna pe afară. Iar la mână avea un ceas şi am stat şi m-am uitat la el timp de o oră. Aveam 8 ani şi de atunci am început să cânt şi eu cu acordeonul şi mă gândeam când o să ajung mare o să am un ceas aşa frumos”, ne-a dezvăluit Viorel începuturile sale în ale lăutăriei.


    Taraful Bogățeanu este foarte solicitat la petreceri, dar și la tv
Taraful Bogățeanu este foarte solicitat la petreceri, dar și la tv


    Anamaria Prodan este nașa cuplului
Anamaria Prodan este nașa cuplului

De atunci, pasiunea lui pentru ceasuri s-a transformat într-o adevărată colecţie. „Andreea, soţia mea, ştie pasiunea mea şi îmi face cadouri ceasuri. Am ceasuri de la aceeaşi firmă, dar diferite, luate de ea. Cel mai scump ceas de la ea cred că a fost în jur de 6.500 de euro, dar nu mi-a spus şi eu m-am interesat să văd cât costă. Un altul a costat în jur de 2.000 de euro. Mi-am cumpărat foarte multe ceasuri, îmi plac cele antice, vechi, vintage. Am cam 30-35 în colecţia mea. Mi-a plăcut un ceas, iar soţia mea dacă vede că mă uit la el, se întoarce, intră în magazin şi mi-l cumpără. Acum patru ani mi-a mai făcut un cadou, ceasul meu de suflet, pe care l-a personalizat cu numele nostru", ne-a povestit solistul, care e finul Anamariei Prodan. Şi soţia sa, Andreea Lege, are rude VIP, fiind nepoata lui Mircea Sandu.

Compozitorul EL Radu colecţionează statuete egiptene

Cunoscutul solist şi compozitor, dar şi om de radio din Moldova, Radu Gulică (31 de ani), are o altă pasiune: colecţionează statui egiptene pe care şi le achiziţionează din vacanţele sale exotice. "Am avut parte de o vacanţă frumoasă cu cei dragi, în Egipt, la Sharm El Sheikh. 8 zile de poveste, temperaturi de până la 28 de grade, când acasă era frig şi viscol. Am vizitat şi Muzeul Naţional de Istorie din Cairo. Am venit acasă cu statuete din mitologia egipteană, iar colecţia mea a devenit destul de măricică", ne-a povestit EL Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net