Lavinia Pârva este însărcinată? Artista, dată de gol de tricou

Ultima actualizare:

    Lavinia poartă un tricou cu mesaj sugestivfoto: arhiva personală
Lavinia poartă un tricou cu mesaj sugestivfoto: arhiva personală

Nu a existat an de când formează un cuplu cu Ştefan Bănică jr. ca în jurul Laviniei Pârva să nu planeze suspiciunea de sarcină. Din cauza fluctuaţiilor de greutate, artista a dat de bănuit tot timpul că îl va face tătic din nou pe iubitul ei, dar de data aceasta zvonurile par să fie cât se pare de reale, iar solista face eforturi să-şi ascundă burtica sub haine lejere.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. se pregătesc să anunţe în scurt timp că vor deveni părinţi. Din câte se pare, cântăreaţa este însărcinată în câteva luni, şi va avea o fetiţă, potrivit www.ciao.ro! Dacă Lavinia este prima dată într-o astfel de ipostază, artistul mai are doi copii din relaţiile anterioare. Radu Ştefan, primul fiu al cântăreţului Ştefan Bănică Jr, are 15 ani şi locuieşte cu mama sa, Camelia Constantinescu. Adolescentul are însă o relaţie foarte apropiată şi cu tatăl său, iar Violeta ( 8 ani) este fetiţa pe care artistul o are cu Andreea Marin. 

Într-o postare recentă, Lavinia s-a dat de gol că ascunde un frumos secret. Artista portă un tricou lejer cu un mesaj sugestiv "early begin mom" (n.r. mămică în devenire). De altfel, artista îşi ascunde burtica de mai multă vreme şi pe scenă purtând costumaţii mai largi în jurul taliei. 

Mai mult, în ultima vreme, nici îndeletnicirile solistei nu mai au legătură cu viaţa mondenă. Iese rar la petreceri, s-a făcut profă de muzică pentru prichindei şi îşi vede de concerte. Fosta solistă de la trupa Spicy a fost surprinsă de Click!, în septembrie 2011, intrând în scara în care Ştefan Bănică are un apartament, la etajul 1, pe strada Amman.

“M-a cerut de soţie. Indiferent de situaţie, eu îmi doresc ca totul să se desfăşoare aşa cum e în inima mea. Nu port mereu inelul de logodnă, pentru că eu nu prea port accesorii. E un moment special, mă gândesc că vreau să am lângă mine persoanele dragi mie în acea zi”, spunea Lavinia Pârva, la Pro TV, la începutul anului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
Foto colaj insta jpg
Eminem   muzician Vârstă: 48 de ani Avere: 210 mil  $ jpeg
diana sucu facebook jpg
Banner Ilona Brezoianu
jennifer lopez profimedia jpg
Adrian Enache face echipă bună pe scenă cu fiica lui, Diana Enache
Concert Coldplay Bucuresti foto Denis Grigorescu jpeg
mircea badea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net