Lavinia Pârva, în formă maximă la o lună după ce a născut! Cum am surprins-o pe soția lui Ștefan Bănică

Ultima actualizare:

    Lavinia, înainte de a naște, la mijlocul lunii maiFoto: Mihai Ionescu
Lavinia, înainte de a naște, la mijlocul lunii maiFoto: Mihai Ionescu

La mijlocul lunii mai, Lavinia Pârva trecea prin chinurile nașterii, însă trăia și unul dintre cele mai emoționante momente din viața sa, atunci când și-a strâns pentru prima oară în brațe băiețelul. Sarcina i-a cam dat bătai de cap cântăreței, căci nu a fost scutită de retenția de apă, specifică gravidelor, însă iată că solista revine ușor-ușor la formele de dinainte.

Dacă înainte să-i dea naștere băiețelului ei și al lui Ștefan Bănică Jr, Lavinia glumea pe seama siluetei sale mai robuste, iată că proaspăta mămică nu a pierdut timpul și, după naștere, a arătat că este în mare formă. Deși experimentează rolul de mamă pentru prima oară, se pare că soția lui Bănică se descurcă de minune în această postură, și din perspectiva „luptei” cu kilogramele în plus.

Sarcina o transformase semnificativ pe Lavinia Pârva, însă iată că la doar o lună după ce a ieșit de la maternitate a reușit să își recapete silueta din trecut.

Lavinia Pârva s-a pozat din nou în ipostaze senzuale, după ce a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii
Lavinia Pârva s-a pozat din nou în ipostaze senzuale, după ce a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii

Fotoreporterii Click! au surprins imagini cu Lavinia și soțul ei, Ștefan Bănică, ambii îmbrăcați sport, în timp ce mergeau în vizită la niște prieteni, în cartierul Pipera. Se vede cu ochiul liber că Lavinia este pe drumul cel bun cu silueta și că alăptarea face minuni în procesul de remodelare a corpului unui mămici. Se spune că alăptatul la sân al bebelușului este benefic atât pentru copil, cât și pentru mamă.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au mers în vizită la niște prieteni
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au mers în vizită la niște prieteni

Tot pentru că se simte bine și pentru că este activă, Lavinia a publicat pe rețelele sociale și imagini de la cel mai nou videoclip, "Mamajuana", pe care l-a lansat pe 20 iunie.

Admiratorii Laviniei au felicitat-o imediat pentru schimbare. „Atât de frumoasă ești...Și mă uitam cu groază la ce comentarii urâte ai primit atunci când erai gravidă. Pai mai oameni inteligenți, voi nu aveți mame sau iubite să vedeți prin ce chin trece o femeie? Priviți dovada ambiției”, a fost mesajul unui internaut.

Lavinia a scăpat de retenția de apă, specifică gravidelor
Lavinia a scăpat de retenția de apă, specifică gravidelor

Cu ocazia imaginii publicate în medil online, Lavinia și-a anunțat și „revenirea” pe piața muzicală, vedeta urmând să lanseze un nou videoclip. În fotografia în cauză, Lavinia Pârva a apărut într-o ipostază sexy, îmbrăcată doar într-o rochie neagră, mulată, cu dantelă.

Povestea din spatele numelui ales pentru băiețelul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică Jr

Cei doi au devenit părinții unui băiețel sănătos pe care îl vor boteza Alexandru. Aceștia au ales numele ca un tribut emoționant adus unei persoane dragi din viața artistului, pe care, din nefericire, a pierdut-o într-un accident rutier. În urmă cu 18 ani, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist, mai ales că el apare mereu cu zâmbetul pe buze în spațiul public.

Ștefan Bănică este și el în mare formă
Ștefan Bănică este și el în mare formă

Fratele vitreg al artistului, Alexandru, s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru a ajuns la spital, unde a decedat.

Citește și:

Lavinia Pârva a născut cu medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan. Este deja acasă cu bebelușul

Ștefan Bănică, slalom între concerte, serial și bebeluș. Cum l-am surprins în goana spre casă

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu