Lavinia Pârva, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru venirea bebeluşului

Lavinia Pârva este nerăbdatoare să îşi ţină în braţe băieţelul
Lavinia Pârva este nerăbdatoare să îşi ţină în braţe băieţelul

Lavinia Pârva, în vârstă de 34 de ani, se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară şi este nerăbdatoare să îşi ţină pruncul în braţe. Îşi doreşte ca totul să fie perfect în momentul în care pruncul său va veni pe lume, aşadar se ocupă îndeaproape de tot ce este necesar. Vedeta a mers la cumpărături şi a solicitat părerea prietenilor virtuali pentru a alege căruciorul micuţului.

Lavinia Pârva va deveni mama unui băieţel în aproximativ trei luni, iar pregătirile sunt în toi, pe măsură ce nerăbdarea creşte. Fosta cântăreaţa a început deja să cumpere lucrurile de care copilul său va avea nevoie în primele luni de viaţă şi solicită părerea prietenilor virtuali, semn că doreşte să îi implice în această etapă fericită a vieţii sale. Artista a încărcat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare alături de două modele diferite de cărucioare. Imaginea a fost apreciată de zeci de mii de admiratori, iar solista a primit nenumărate complimente de la cei care o simpatizează.

Lavinia este o graviduţă foarte activă
Lavinia este o graviduţă foarte activă

În ciuda faptului că se află în ultimul trimestru de sarcină, Lavinia este o graviduţă activă, iar fericirea se poate citi pe chipul său.

Modul inedit în care Ştefan Bănică Junior a anunţat că va deveni tată

Vestea fericită a fost oferită admiratorilor chiar de către artist, după ce a încheiat concertul de Crăciun de la Sala Palatului, devenit deja o tradiţie. Mesajul care i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi a fost făcut la finalul unui cântec pe care Ştefan l-a dedicat fiicei pe care o are alături de Andreea Marin, căci pe 15 noiembrie a fost ziua fetiţei. 

Ştefan Bănicp a mărturisit că mariajul cu Lavinia îl face să se simtă liniştit şi împlinit
Ştefan Bănicp a mărturisit că mariajul cu Lavinia îl face să se simtă liniştit şi împlinit

„Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară", a mărturisit Ştefan, fiind vizibil emoţionat. 

Ştefan şi Lavinia s-au căsătorit în secret

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în toamna anului 2017, departe de privirile indiscrete ale curioşilor. Nunta a avut loc în Bulgaria, iar printre invitaţi s-au numărat doar familia şi prietenii foarte apropiaţi. I-a invitat pe cei dragi la Balcic, sub pretextul serbării zilei de naştere în avans. Despre petrecerea care a avut loc atunci a povestit, în exclusivitate pentru Click, unul dintre invitaţi.


    Ştefan Bănicp a mărturisit că mariajul cu Lavinia îl face să se simtă liniştit şi împlinit Foto:Arhivă personală
Ştefan Bănicp a mărturisit că mariajul cu Lavinia îl face să se simtă liniştit şi împlinit Foto:Arhivă personală

”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a declarat acesta. 

Bănică a vorbit rar despre căsătoria cu Lavinia Pârva, dezvăluind că mariajul cu fosta cântăreaţă îl face să se simtă liniştit şi împlinit. A subliniat, totuşi, că nu îi place să discute despre aspectele intime ale vieţii sale şi că preferă să le trăiască departe de lumina reflectorelor. 

Citeşte şi

VIDEO Ştefan Bănică, tată a treia oară. A dat vestea chiar de ziua Violetei

Exclusiv! Ce mult a schimbat-o sarcina pe soția lui Ștefan Bănică!

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg