Lavinia Pârva și-a pus silicoane? Soția lui Ștefan Bănică a intrat în epoca schimbărilor estetice

Ultima actualizare:
Lavinia şi Ştefan sunt buni  de revistele  de modă
Lavinia şi Ştefan sunt buni de revistele de modă

După ce a devenit mamă, Lavinia Pârva (35 de ani) şi-a făcut mai multe intervenţii noninvazive la faţă, dar se pare şi o operaţie estetică la nivelul bustului. Soţia lui Ştefan Bănică (52 de ani) a dat de bănuit după ce s-a fotografiat într-o bustieră medicală, folosită după operaţia de mărire a sânilor cu proteze siliconice, apoi a postat imaginea pe conturile sociale.

„Nu am nici o operaţie estetică şi nici nu simt nevoia. Însă voi apela dacă voi avea nevoie”, a spus Lavinia Pârva acum doi ani, înainte să devină mămică. Iată că între timp a adus pe lume un băieţel, Alexandru, de care ea şi Ştefan Bănică sunt tare mândri. Apoi a simţit nevoia ca în această perioadă să recurgă la mai multe îmbunătăţiri estetice. La începutul anului, Lavinia a postat mai multe fotografii în care se puteau observa transformările, astfel încât a fost nevoită să recunoască. Şi-a mărit şi conturat buzele şi şi-a făcut mai multe injecţii pentru a şterge din ridurile de expresie şi pentru a avea un ten mai tonifiat. 

A slăbit 20 kg după 9 luni de la naştere


    Lavinia şi Ştefan sunt buni  de revistele  de modă
Lavinia şi Ştefan sunt buni de revistele de modă

Însă cea mai de amploare intervenţie este cea pe care şi-a făcut-o zilele trecute. Nevasta lui Ştefan Bănică şi-ar fi pus silicoane pentru a avea un bust mai ferm şi s-a dat de gol după ce a postat pe conturile sociale o poză cu ea purtând o bustieră medicală, folosită după intervenţia de mărire a sânilor. Au trecut aproape nouă luni de când artista a devenit mămică, a întrerupt alăptarea şi a reuşit să revină la greutatea iniţială după ce a slăbit aproape 20 de kilograme, aşa că era pregătită pentru o astfel de operaţie.

„O intervenţie estetică de acest gen se poate efectua la şase luni, un an după naştere. În funcţie de modificările suferite după sarcină, cauzate de slăbiri bruşte ori alăptat, o femeie poate opta pentru augmentarea (mărirea – n.r.) sau liftingul mamar (ridicarea sânilor – n.r.), pentru recâştigarea fermităţii bustului. Orice intervenţie chirurgicală plastică se poate efectua numai după încheierea alăptării şi stabilizarea greutăţii corporale. Fluctuaţiile mari în greutate, după o intervenţie de acest gen, pot agrava efectele acesteia”, a spus, pentru Click!, un renumit medic estetician. Contactată telefonic, Lavinia a preferat să nu comenteze, dar şi tăcerea este un răspuns.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
image png
555 (4) jpg
image png
banner Enzo de la Chefi la cuțite png
fuego in copilarie jpg
banner babs png
stefan banică jr jpg
Andreea Balan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net