Lavinia Petrea a radiat în ziua cununiei civile! Ştirista a făcut abia acum publică o imagine de la eveniment

simeon stalpnicul png
Lavinia Petrea a purtat o ţinută diafană în ziua cununieiFoto: arhivă personală

Lavinia Petrea se pregăteşte să devină mămică pentru a treia oară cu soţul ei, procurorul Romulus Varga, fiind însărcinată în cinci luni. Cei doi au o relaţie de patru ani, pe care o trăiesc la intensitate maximă, dar departe de ochii curioşilor, motiv pentru care nu au făcut mare tam-tam cu nunta lor. Ştirista şi tatăl copiilor ei s-au căsătorit în urmă cu ceva timp, în mare secret, şi abia acum cu ocazia aniversării au făcut publică o primă imagine din ziua cununiei lor.

Lavinia Petrea (36 de ani) și procurorul Romulus Dan Varga s-au căsătorit în secret, iar miercuri (6 iunie) este o zi mare pentru ei, căci în calendar este notată aniversarea nunţii lor. Cu această ocazie, Lavinia Petrea a făcut publică o imagine din ziua în care i-a jurat credinţă veşnică soţului ei. Prezentatoarea a purtat o rochie vaporoasă, într-o nuanţă de roz-somon şi a asortat ţinutei un superb buchet de bujori şi trandafiri. După fericirea care i se citeşte pe chip, nu putem decât să bănuim că totul a decurs conform planurilor şi nimic nu i-a stricat buna dispoziţie miresei.  "Acel 6 iunie!", a notat scurt prezentatoarea tv în dreptul imaginii în care radiază de fericire.

simeon stalpnicul png
Lavinia Petrea, în ziua cununiei civileFoto: arhivă personală

Lavinia Petrea s-a măritat cu un procuror celebru

Lavinia Petrea a preferat să nu facă la momentul respectiv declaraţii şi nici să publice poze de la nuntă, probabil şi din cauza meseriei soţului său. Romulus Varga este procurorul care a instrumentat cazul Cioacă şi care a participat la condamnarea poliţistului în cazul mult mediatizat al dispariţiei Elodiei. 

"Soțul meu este cunoscut prin muncă și proiectele lui, acolo unde trebuie, și sunt foarte mândră de el. Nu l-am ascuns și nu îl țin ascuns. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale la Parchetul General.

simeon stalpnicul png
Vedeta şi soţul ei au doi copii şi se pregătesc pentru al treileaFoto: arhivă personală

A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste câteva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost și mai târziu. Chiar cred că atunci când doi oameni trebuie să fie împreună acest lucru se va întâmpla. Suntem împreună de aproape cinci ani, trăiți cu intensitate. E bun, calm și cald, mă ajută foarte mult (cu copiii) și este foarte implicat. (…) Mi se pare fantastic faptul că poate să facă toate acestea fără să își piardă vreun pic din masculinitatea și farmecul cu care m-a cucerit” , mărturisea recent Lavinia Petrea, conform unica.ro.

Ea şi soţul ei au împreună un băiețel pe nume Mathias, în vârstă de 4 ani, și o fetiță pe nume Klara, de aproape 2 ani şi în numai patru luni familia lor se va mări cu un nou membru. Blondina va aduce pe lume tot o fetiţă, pe care o aşteaptă cu nerăbdare. 

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
tudor chirila 2 jpg
Conducta petrol FOTO Shutterstock
ADEVARUL LIVE 4 OCTOMBRIE  png
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png