Lavinia Pîrva dă tot din casă: Ştefan Bănică e foarte "cool" în rolul de tătic

image

În urmă cu aproape două luni Lavinia Pîrva (34 de ani) a devenit mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume un băieţel pe nume Alexandru (2 luni). Deşi este a treia oară când devine tată, Ştefan Bănică (51 de ani) a fost emoţionat de venirea pe lume a micuţului.

Lavinia Pîrva a făcut dezvăluiri din viaţa de familie, explicând chiar cum se comportă Ştefan Bănică Jr. în rolul de tătic. “Este foarte cool, Ştefan este un tată foarte cool. Este îndrăgostit peste cap de copil”, a explicat Lavinia Pîrva, la Pro TV. Vedeta a spus cât de mult s-a schimbat viaţa ei de când a devenit mămică. A mărturisit că a trecut printr-o perioadă mai complicată după ce fiul lor a venit pe lume, dar că acum se simte foarte bine şi se bucură de fiecare clipă trăită în postura de mamă. Şi-a dorit foarte mult să aducă pe lume un copil, iar acum viaţa ei este împlinită din toate punctele de vedere.

“Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieţii mele. A fost ceva sublim când mi-am luat prima oară bebeluşul în braţe. Am noroc de un copil foarte bun şi cuminţel. Cred că va avea mult umor”, a spus artista. Lavinia formează un cuplu cu Ştefan Bănică de 6 ani. Cei doi s-au căsătorit acum doi ani. Ştefan Bănică mai are din căsnicia cu Andreea Marin (44 de ani) o fetiţă pe nume Ana Violeta (11 ani) şi un băiat pe nume Radu Ştefan (17 ani) din relaţia cu Camelia Constantinescu . 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
ruta arctica shutterstock 2143283457 jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png