Lavinia, soția lui Ștefan Bănică, ținta unui obsedat sexual? ”Vreau să fii femeia mea, să te satisfac pe deplin”

Ultima actualizare:

    Lavinia Pârva e prezentă în fanteziile multor admiratorifoto: Facebook
Lavinia Pârva e prezentă în fanteziile multor admiratorifoto: Facebook

Lavinia Pârva își permite iar, după ce a slăbit spectaculos, să se fotografieze, pe Instagram, în ipostaze sexy. Fanii s-au întrecut în complimente, însă iată că unul dintre ei s-a încins rău și a postat un mesaj demn de linia fierbinte. Nu este însă prima data și prima fotografie la care respectivul comentează atât de tupeist, folosind același mesaj, în mod obsesiv.

La un an după ce l-a născut pe Alexandru, rodul iubirii cu Ștefan Bănică Jr (52 de ani), Lavinia Pârva (35 de ani) are din nou dimensiunile unui fotomodel. Vedeta, care a lansat o piesă în aromână și se părea că va avea un nou proiect de televiziune, la Antena 1, unde  lucrează și soțul ei, este activă pe conturile sociale, postând fotografii în ipostaze sexy. Admiratorii o complimentează și îi trimit sute de inimioare, însă iată că unul dintre ei s-a încins rău, după ce i-a văzut poza în care Lavinia poartă o rochie roșie ca focul, scurtă, care îi lasă la vedere picioarele superbe.

Aceasta este fotografia care a tras mesajele obsecene
Aceasta este fotografia care a tras mesajele obsecene

Bărbatul, căruia îi publicăm doar inițialele numelui de cont, V.P., a prins curaj și i-a lansat vedetei de top o propunere indecentă, adăugând și un număr de telefon: ”Lavinia, ai un corp divin și deosebit de frumos și și îmi doresc un singur lucru, să fii femeia mea și șă te satisfac pe deplin cum nu a mai făcut-o nimeni până acum”. Nu este însă prima oară când respectivul îi lansează Laviniei astfel de propuneri indecente, în văzul lumii. L-am găsit cu același mesaj în dreptul mai multor imagini sexy pe care le-a publicat Lavinia. Cu siguranță, din grijă pentru soția sa, lui Ștefan Bănică nu-i pică bine asemenea situații, însă nici nu le dă apă la moară celor care sar calul și preferă să îi ignore. În plus, el a apreciat postarea superbei sale soții, așa că nici nu e deranjat că solista pozează sexy.

Ștefan Bănică și Lavinia s-au căsătorit în 2017, după 6 ani de relație
Ștefan Bănică și Lavinia s-au căsătorit în 2017, după 6 ani de relație

Cântăreața a mai adăugat fotografii și de la sala de sport: "Mi-am propus să mă împrietenesc bine cu aparatele din sala de fitness. Sper că planul meu să aibă continuitate pentru că deja am obosit. Domne greu mai e. Fără ambiție și perseverență nu faci nimic", a notat ea, pe conturile sociale.

Citește și:

EXCLUSIV Ștefan Bănică, totul despre viața cu trei copii. Unde s-a afișat solistul cu soția Lavinia Pârva

Ce curte luxoasă are Ștefan Bănică! Uite cum se relaxează mămica Lavinia Pârva la piscină

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net