Lazariuc, nora lui Ţiriac, vinde blănuri de 15.000 de €

Ultima actualizare:
Lili, alături de  curtezanul ei. Bogdan Stelea  a dat-o de gol
Lili, alături de curtezanul ei. Bogdan Stelea a dat-o de gol

E soţia lui Ion Alexandru Ţiriac, căruia i-a dăruit doi băieţi, însă chiar dacă familia sa este putred de bogată, Ileana Lazariuc şi-a inaugurat, miercuri, o afacere cu haine, în care a scos la vânzare atât ţinute noi, cât şi purtate, doar de câteva ori, de femeile bogate. Magnatul Ion Ţiriac, cu o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, a onorat şi el invitaţia.

Ileana Lazariuc (33 de ani) are bani cât să-i întoarcă cu lopata, însă tot a dorit să-şi încerce şi ea norocul în afaceri, mai precis în domeniul vestimentar. Prin urmare, în decembrie 2014, senzuala şatenă şi-a deschis DWOME, un magazin exclusivist, cu haine de la branduri celebre, situat pe strada Paris, zona de acces a bogătaşilor.

Magnatul şi-a felicitat  nora, ba chiar a pupat-o  pe obraz, părinteşte
Magnatul şi-a felicitat nora, ba chiar a pupat-o pe obraz, părinteşte

Printre cei care au venit să-i ureze succes celui mai proaspăt afacerist din familia Ţiriac, dar şi să admire hainele de firmă, precum Prada, Gucci, Armani sau Mosquino, s-au numărat  Valentina Pelinel, Antonia, Alina Eremia, Corina, buna sa prietenă Lili Sandu, dar şi Bogdan Stelea, fostul iubit al celei din urmă.

Ileana a fost susţinută  şi de soţul ei, Ion  Alexandru Ţiriac
Ileana a fost susţinută şi de soţul ei, Ion Alexandru Ţiriac

De departe, prezenţele cu cea mai mare greutate la eveniment au fost membrii familiei, cei care o preţuiesc şi îi dau sfături importante în acest business, atunci când are nevoie. Au onorat invitaţia Ion Ţiriac (76 de ani)  şi Ion Alexandru (38 de ani), respectiv socrul şi soţul Ilenei, dar şi mama ei, solista Anastasia Lazariuc (62 de ani). Îmbrăcaţi la patru ace, seniorul în bleu, juniorul în negru, iar Anastasia într-o ţinută care-i punea în evidenţă decolteul ferm, au fost în centrul atenţiei.

Solista Anastasia  Lazariuc,  mama Ilenei,  s-a dichisit  pentru acest  eveniment
Solista Anastasia Lazariuc, mama Ilenei, s-a dichisit pentru acest eveniment

Ileana a preferat o rochie neagră, mulată pe silueta perfectă, deşi este mama a doi băieţi:  Alexandru (7 ani) şi Nicholas Noah (4 ani). La zece luni de la deschiderea magazinului, soţia lui Ţiriac Jr se descurcă foarte bine, ba se laudă şi cu profit, soţul fiind cel care o sfătuieşte cum să iasă pe plus. ”Produsele au fost primite foarte bine de către clienţi. Sunt fericită că oamenii au început să înţeleagă acest concept nou pe piaţa din România. Avem foarte multe comenzi online şi internaţionale. Este prima mea afacere, iar lucrurile evoluează într-o manieră pozitivă. Soţul mă sfătuieşte nu neapărat în business, ci în tot ce am nevoie. Pot să spun că mă împart perfect între această afacere şi cariera de mamă”, a declarat Ileana Lazariuc, pentru Click! În magazin, preţurile variază între 44 şi 3.000 €, dar blănurile pot ajunge şi la peste 15.000 €.

Lili Sandu are iubit manechin?

Lili se afișează, în general, la evenimentele mondene, alături de prietene, însă de data aceasta a stat lipită de un tânăr brunet cu barbă și ochi albaștri, de profesie manechin. A vorbit în permanență cu el, și-au aruncat ocheade și, la un moment dat, s-au retras într-o încăpere din imobilul care găzduiește magazinul Ilenei. La petrecere și-a făcut însă apariția, surpriză!, și fostul ei iubit, Bogdan Stelea, însă au evitat să socializeze. Fostul fotbalist a dat-o însă de gol. ”Lili a venit cu iubitul, nu ați văzut? Noi nu mai suntem împreună”,  ne-a spus el, zâmbind. Întrebată de reporterii Click! dacă manechinul e noul ei iubit, aceasta a făcut fețe-fețe: ”Nu e iubitul meu! Bogdan glumește”.


    Lili, alături de  curtezanul ei. Bogdan Stelea  a dat-o de golFoto: Dorin Constanda
Lili, alături de curtezanul ei. Bogdan Stelea a dat-o de golFoto: Dorin Constanda

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net