Le iubesc de 20 de ani, dar nu le iau de neveste

simeon stalpnicul png
Dan Bittman şi textiera Liliana Ştefan se iubesc de 28 de ani şi au împreună trei băieţi

În show-biz-ul autohton tot mai multe căsătorii sunt făcute în pripă, aşa că şi divorţurile sunt la ordinea zilei. Mai temători de fel, Dan Bittman şi Mihai Constantinescu preferă căsniciile de probă, pentru a-şi cunoaşte mai bine partenerele de viaţă, atât la bine, cât şi la necaz. Din păcate pentru ele, nici după cele două decenii de concubinaj cântăreţii nu şi-au făcut curaj să le invite la altar.

S-au dus vremurile în care bărbaţii le puneau iubitelor verigheta pe deget după o invitaţie la prăjitură şi două plimbări prin Herăstrău. Pe principiul ”graba strică treaba”, Mihai Constantinescu (71 de ani) şi Dan Bittman (54 de ani) nu s-au înghesuit la însurătoare, deşi locuiesc de aproape o viaţă sub acelaşi acoperiş cu iubitele lor. Mihai o tot duce cu zăhărelul, de două decenii, pe Simona Secrier, fosta solistă a trupei Etno. Amână marele eveniment, iar de la an la an discuţiile pe tema mariajului  au ajuns să-l streseze. 

simeon stalpnicul png

Contactat zilele trecute, de reporterii Click!, acesta a părut vizibil deranjat: “Toată lumea numai asta mă întreabă de opt ani. Nu mă însor, iar dacă va fi să fie vreodată nici că voi dezvălui”. Femeia, mai tânără decât el cu 24 de ani, i-a fost alături şi în momentele de cumpănă, de acum nouă ani, când Mihai a suferit o operaţie la inimă.  

simeon stalpnicul png
Mihai Constantinescu şi solista Simona Secrier locuiesc sub acelaşi acoperiş de 20 de ani

Dar, în aceeaşi situaţie încurcată se află şi colegul lui de scenă, nimeni altul decât Dan Bittman, prin patul căruia au trecute nume grele din showbiz, precum Mihaela Rădulescu şi Tania Budi. Când era întrebat de căsătoria cu Liliana Ştefan (47 de ani), Dan Bittman punea mereu aceeaşi placă: “Nu spun că sunt împotriva căsătoriei, spun doar că oamenii trebuie să încerce să se cunoască bine înainte de a face pasul ăsta, pentru că în general oamenii se căsătoresc în necunoştinţă de cauză. Oamenii trebuie să înţeleagă ce înseamnă despărţirile. Lucrurile care par indestructibile la un moment dat se schimbă”. Mai nou, într-un moment de sinceritate, interpretul piesei “Ţi-am dat un inel” a spus cu umor: “Dacă o cer acum pe Liliana în căsătorie, o să se şi mire, nu cred că m-ar mai vrea ea”. 

Deşi nu şi-au oficializat relaţia, care durează de 28 de ani, ei au ştiut să se ţină departe de scandaluri, singura lor grijă fiind cei trei băieţi ai lor, Ion Alexandru (18 ani), Patrick Noah (13 ani) şi Mark Nicolas (10 ani). Liliana susţine că Dan este un tată grijuliu.

Mihai Constantinescu iese în oraş cu iubita şi cu fosta soţie

simeon stalpnicul png
Şi-a împrietenit iubita cu fosta soţie

”Între două nu te plouă!”, pare să spună Mihai când îşi postează pe Facebook fotografii în care apare cu cele două femei din viaţa lui. El a reuşit performanţa de a-şi împrieteni fosta soţie, pe Mihaela Constantinescu (57 de ani), cu actuala iubită, Simona Secrier. Iar la spectacolul lui Al Bano, de anul trecut, de la Târgu Mureş, el a cumpărat trei bilete. Mihai, Simona şi Mihaela au mai bifat şi vacanţe în această formulă, iar în zilele în care el zăcea pe patul de spital, după operaţia la inimă, fosta soţie a venit într-o fugă din Italia, unde s-a stabilit, pentru a-i fi alături. Mihaela ne declara, la vremea aceea, că ea ştie cel mai bine să-l îngrijească, în comparaţie cu Simona, pe care o considera doar o copiliţă. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg
visarion alexa
copii batuti caldarasti (1) jpeg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj