Legătura neștiută dintre Cătălin Scărlătescu și Diana Dumitrescu

simeon stalpnicul png
Cătălin Scărlătescu și Diana Dumitrescu sunt prieteni de foarte mulți ani. Pe atunci nici unul nu era vedetă tvfoto: arhiva personală

Cătălin Scărlătescu (43 de ani) a fost descusut de secrete la Click! Celebrul jurat de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” (Antena 1) a povestit cum a ajuns pe micul ecran. Povestea este și mai frumoasă, având în vedere că are legătură cu o femeie râvnită de mulți bărbați, Diana Dumitrescu (33 de ani).

În exclusivitate pentru Click!, Cătălin Scărlătescu a povestit că îi datorează totul Dianei Dumitrescu. Pe actriță, bucătarul o cunoaște de foarte mult timp, încă de pe vremea când nici ea nu era vedetă tv. Superba blondă avea, la un moment dat, o rubrică tv culinară  și l-a invitat pe Cătălin Scărlătescu să gătescă ceva. De aici și până ca el să ajungă durul jurat nu a mai fost decât un mic pas... Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu a rămas și în ziua de astăzi un burlac convins...

Cătălin Scărlătescu: „Totul e pe pile în țara asta”

  • Îți mai aduci aminte cum ai fost cooptat în primul proiect tv? Cum te-au agățat, unde te-au găsit... E pe pile?

Cătălin Scărlătescu: Da, normal. Totul e pe pile în țara asta. Cu foarte mult timp în urmă, eu am cunoscut-o pe Diana Dumitrescu. Ea nu avea treabă cu televiziunea la momentul respectiv. Când a ajuns la tv, a trebuit să facă o emisiune în care trebuia să invite un chef și împreună cu el să gătească ceva. Atunci a fost prima dată în viața mea când am intrat în televiziune. Producătorul, la un moment dat, mi-a zis „Mai taci, măi, din gură, că e emisiunea noastră, nu-i a ta”. Și-așa am ajuns eu să fac cunoștință cu televiziunea. Am înțeles, mult după ce am ajuns eu la prima emisiune, că ei de acolo aveau prima filmare cu mine, acolo m-au văzut producătorii prima dată.

Cătălin Scărlătescu: „Am luat o farfurie și mi-am bătut joc de ea”

  • Dar cum a venit telefonul acela?

Cătălin Scărlătescu: A sunat cineva și a întrebat dacă vreau și-mi doresc să dau o probă pentru cum se jurizează o farfurie. Am spus „De ce nu?”.

  • Cum a fost la probă? Să nu-mi zici că ai aruncat cu farfuria...

Cătălin Scărlătescu: Cum să fie? Am luat o farfurie frumoasă și mi-am bătut joc de ea și am luat o farfurie urâtă și am făcut-o „regină”. Pe urmă, eram pe malul mării, a sunat telefonul și mi-au spus că ați fost cooptat în juriu și mi-a căzut telefonul în apă.

  • Știai acel concurs, înainte să faci parte din juriu?

Cătălin Scărlătescu: Nici nu mi-a trecut vreodată prin cap să mă uit la așa ceva. Eu jucam deja în filmul meu, lucram într-un hotel, unde zi de zi făceam asta. Munceam foarte mult. Pe vremea aia doar ștergeam de praf televizorul. N-aveam timp. Veneam foarte muncit acasă și n-aveam timp să stau să mă uit la televizor.

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
rafael nadal si sotia sa
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
ludovic orban jpeg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG