Legătura neştiută dintre falsul chirurg italian şi o vedetă de la noi

Ultima actualizare:
Claudia şi Paula Pavel s-au fotografiat alături de Matteo Politi
Claudia şi Paula Pavel s-au fotografiat alături de Matteo Politi

O cunoscută vedetă din România a trecut pragul cabinetului medicului fals, Matthew Mode, pe numele lui din acte Matteo Politi. Acesta s-a lăudat pe reţelele sociale unde a publicat o imagine cu artista lăsând loc unor speculaţii iminente. Plasticianul a apărut într-o poză alături de Claudia Pavel şi de sora ei. Click! a aflat care este adevărul din spatele imaginii.

Imediat ce medicul italian Matteo Politi a fost demascat s-au făcut numeroase speculaţii privind legătura lui cu Claudia Pavel, alias Cream, lângă care s-a fotografiat. Cei doi apar într-o imagine pe reţelele sociale şi inevitabil lumea s-a întrebat care este relaţia celor doi. Paula Pavel, sora artistei a povestit pentru Click! cum a ajuns cântăreaţa în preajma falsului chirurg.  


    Claudia şi Paula Pavel s-au fotografiat alături de Matteo PolitiFoto: arhivă personală
Claudia şi Paula Pavel s-au fotografiat alături de Matteo PolitiFoto: arhivă personală

"Da, e adevărat că ne-am cunoscut cu italianul Matteo Politi la o clinic privată, acolo unde noi mergem să ne facem albire de dinţi. El lucra acolo şi ne-am întâlnit o dată, iar apoi ne-am mai văzut încă o dată în oraş. El a făcut multe poze, iar pe unele le-a publicat pe reţelele sociale. Şi-ar fi dorit o colaborare cu sora mea, îşi dorea să devină medic vedetă şi să colaboreze cu personalităţi publice, aşa cum se mai practică la noi. Claudia nu a bătut palma cu el pentru că a apărut proiectul Ferma şi s-a concentrat pe acesta. Urma să mai discute când se va întoarce din reality-showul de la Pro TV. Am rămas doar cunoştiinţe şi atât, ne-am auzit rar în ultima lună. Pot să spun că noi nu ne-am făcut nicio intervenţie la el şi nici nu intenţionam”, a mărturisit Paula Pavel exlusiv pentru Click!   

Medicul fals nu avea autorizație de liberă practică

Cazul medicului fals, care are doar opt clase, a pus pe jar autoritățile. Matthew Mode, pe numele său real Matteo Politi, făcea operații estetice la diverse clinici private din România și se recomanda ca fiind absolvent al prestigioasei universități de medicină The Johns Hopkins, din SUA. În realitate, fusese valet și condamnat în Italia la un an și jumătate cu suspendare după ce mai mulți ani a mințit că este medic. În România, opera din martie 2018 la Euromedical, Prestige, MH Medical Group și Monza. Pe baza unei diplome false de la facultatea de medicină din Priștina a obținut avizul Ministerului Sănătății, dar nu și pe cel de la Colegiului Medicilor. ”Conform verificării bazei de date întocmită în urma raportărilor colegiilor teritoriale,  comunicăm faptul ca Politi Matteo şi Mathew Mode nu figurează ca membri ai Colegiului Medicilor din România (CMR) şi de asemenea nu a fost emis nici un aviz de practică temporară pe aceste nume”, anunţă CMR, precizând că sustine demersurile legale demarate de Colegiul Medicilor Bucureşti, care s-a autosesizat cu privire la un posibil caz de exercitare fără drept a profesiei de medic şi a sesizat organele de urmărire penală. Totodată, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a precizat ieri că nu i-au fost echivalate diplomele de studii falsului medic şi că i s-a permis în mod ilegal să opereze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net