Leo de la Strehaia a ajuns la spital după o altercaţie cu poliţia


    Leo de la Strehaia a avut nevoie de îngrijiri medicalefoto: arhiva personală
Leo de la Strehaia a avut nevoie de îngrijiri medicalefoto: arhiva personală

Leo de la Strehaia nu are doar necazuri în amor. "Prinţul ţiganilor" a fost la un pas de moarte după ce s-a confruntat din nou cu probleme cardiace în urma unui scandal cu oamenii legii. Leo de la Strehaia a ajuns marţi seara de urgenţă la spital, unde a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Leo de la Strehaia este cu sănătatea în piuneze. Prinţul ţiganilor are grave probleme cardiace, iar marţi seara starea lui de sănătate s-a deteriorat vizibil. A fost transportat de urgenţă la spital după ce inima a început să i-o ia la trap. Anul trecut, Leo de la Strehaia a suferit un infarct şi a scăpat ca prin urechile acului. Afaceristul a suferit două intervenţii pe cord deschis. I s-au montat două stenturi, însă problemele amoroase şi scandalurile prin care a trecut în ultima vreme i-au agravat starea de sănătate.  

"Aseară, am trecut prin cele mai grele momente ale vieţii mele de după infarct. Am ajuns la spital după un scandal cu poliţia! Am simţit că mă lasă, din nou, inima. Din fericire, astăzi sunt puţin mai bine. Dar nu pot trece peste ce mi-au făcut marile iubiri din viaţă mea. Fiţi alături de mine! Am nevoie de energia voastră pozitivă ! Indiferent de situaţie va iubesc pe toţi fanii mei!", a scris Leo pe pagina lui de Facebook.

Prinţul ţiganilor a plecat val vârtej din platoul unei emisiuni tv după ce a aflat că Dana Criminala, mama Renatei, ar fi anut o relaţie amoroasă cu Marius Televijăn, alias Don Juan din Piteşti. Martori au povestiti pentru Click! că Leo de la Strehaia era foarte nervos după ce a aflat că Dana l-ar fi înşelat încât s-a împiedicat de mai multe cabluri din platou. S-a urcat la volan şi a gonit pe străzi, însă cursa lui s-a terminat după ce a fost oprit în trafic de oamenii legii, care l-au sancţionat cu o amendă usturătoare.  

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg