Leo Iorga a ajuns în cărucior cu rotile. Din cauza bolii, nu poate sta în picioare

Ultima actualizare:

    Leo Iorga, alături de soţia Paula, îngerul lui păzitor
Leo Iorga, alături de soţia Paula, îngerul lui păzitor

Celebrul solist Leo Iorga (54 de ani), care se luptă de opt ani cu cancerul de plămâni, se află din nou într-o situaţie delicată. Prietenii i-au sărit în ajutor şi au reuşit să strângă, doar într-o săptămână, suma de 70.000 de euro, bani necesari pentru tratamentul revoluţionar.

Zilele trecute, cântăreţul a plecat în Germania, la un spital din Hamburg, unde medicii vor distruge, printr-o tehnică specială, tumorile, fiind însoţit de soţia Paula, îngerul lui păzitor. Leo a postat o fotografie din Germania, adăugând şi un mesaj.

”Dragilor, am ajuns la Hamburg. Am fost aşteptaţi la aeroport de Tavi Iepan, prietenul şi colegul meu din 1997, de când eram la Cargo. Luni (n.r- azi), la clinică, voi demara procedurile medicale pentru care mă aflu aici, cu ajutorul vostru! Vă voi ţine la curent.Iubire şi respect!”.

Pentru că boala l-a slăbit foarte mult, Leo nu poate sta în picioare, aşa că are nevoie de un cărucior cu rotile. Apropiaţii lui susţin că marele artist este optimist şi că speră să revină cât mai curând pe scenă, marea lui dragoste. 

image
image
image
image
image
image
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png
selena jpg