Leo Iorga are nevoie de 50.000 € ca să scape de cancer

Ultima actualizare:
Leo are la Eforie Nord  o vilă superbă
Leo are la Eforie Nord o vilă superbă

Solistul Leo Iorga (53 de ani) se luptă de şapte ani cu cancerul la plămâni. Pentru că ultimele analize sunt alarmante, medicii i-au recomandat solistului un tratament revoluţionar, la o clinică din Turcia. Soţia lui, Paula, este disperată, căci ei nu dispun de cei 50.000 de euro, bani de care depinde viaţa cântăreţului.

Paula s-a speriat când a aflat că soţul ei, Leo Iorga, diagnosticat cu cancer la plămâni, în urmă cu şapte ani, trece printr-o nouă situaţie delicată: “Starea de sănătate a lui Leo nu este deloc bună, ultimele rezultate în urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus că se enervează foarte des, din cauza bolii, şi tot aşa. Când ştii că eşti cu securea deasupra capului, este şi normal. Acum îi mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament. Trebuie să facă un fel de radioterapie, iar fiecare şedinţă costă 7.000 de euro (n.r – investigaţii, cazare şi transport). El trebuie să meargă să facă asta într-o ţară din Uniunea Europeană sau în Turcia”.

Vrea să-şi vândă vila cu 250.000 de euro

Leo face tot posibilul să scape de perfida boală. În urmă cu un an a ajuns chiar şi la o clinică din Cuba, pentru un vaccin anticancer, drum care l-a costat 10.000 de euro, iar acum se zbate pentru ca tratamentul cu cannabis să fie legalizat şi în România. Artistul a trecut şi prin cinci intervenţii chirurgicale, la plămâni, la creier şi la glandele suprarenale, pentru extirparea unor tumori. Deşi are ameţeli şi se deplasează cu greutate, artistul nu a renunţat la marea lui iubire, muzica.

Solista a suferit un  accident vascular
Solista a suferit un accident vascular

El acceptă să cânte în toate colţurile ţării, alături de colegii lui, pentru a face rost de banii atât de necesari tratamentelor, dar şi pentru a-şi încărca bateriile, cu ajutorul fanilor, care vin cu sutele, la recitalurile lui. Paula, soţia cântăreţului, nu-l scapă din ochi o clipă. Ea este cea care are grijă ca el să mănânce sănătos, dar şi să se odihnească, preluând până şi apelurile telefonice. În plus, la concerte, stă în culise, fiind pregătită oricând să cheme Salvarea, în caz că lui Leo i se face rău. Cântăreţul a cântat adesea pe scăunel, dar şi sprijinit în cârje, fiind epuizat fizic din cauza citostaticelor.

Leo Iorga se străduieşte în zadar, de doi ani, să vândă vila ”Iorga’S House” de la Eforie Nord, însă nimeni nu a dorit să scoată din buzunar 250.000 de euro ca să o achiziţioneze. Până când va scăpa de ea, artistul închiriază cele zece camere, pe perioada verii, cu aproximativ 120 de lei pe seară.

Maria Butaciu  este în comă de o săptămână!


    Solista a suferit un  accident vascular
Solista a suferit un accident vascular

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Butaciu (78 de ani) se află în comă, medicii chinuindu-se să o țină în viață. Despre starea ei de sănătate ne-a vorbit Mioara Velicu, care o vizitează zilnic la Spitalul Floreasca, unde artista se află internată. Maria Butaciu, cântăreața care a adus atâta bucurie în sufletele românilor, cu piesele ei de dragoste și de dor, se află la cumpăna dintre viață și moarte. Medicii fac tot posibilul să o vindece, ea suferind, potrivit apropiaților, un accident vascular.

Mioara Velicu (73 de ani), bună prietenă cu Maria, și-a manifestat îngrijorarea: “Fiica stă lângă ea și o supraveghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva. Mă duc acum din nou la spital, să o văd”, a povestit ea, pentru Click!

Fiica Mariei, în vârstă de 44 de ani, este de profesie medic veterinar. Cântăreața a încântat publicul, vreme de 50 de ani, cu piesele ”Bade, pălărie nouă”,  ”Cui nu-i place dragostea” sau ”Viață, viață, drum cotit”: ”Atâta vreme cât pot să cânt, cât pot să spun ceva cu glasul, mă consider tânără. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că multe suferinţe, multe neîmpliniri le uit în acest fel. CD-ul «Un leac pentru suflet» oglindeşte sufletul meu. Aşa că, dacă mă uit în urmă, pot să spun că încă merge. Dacă mă uit înainte, mă rog lui Dumnezeu să mă ajute să-mi păstrez glasul şi să fiu sănătoasă”, povestea ea, în urmă cu 8 ani, pentru jurnalul. ro.

Pregătește un show pe cinste

Leo Iorga va cânta, pe 12 iunie, în deschiderea concertului celebrei trupe Scorpions, care va avea loc la Romexpo. ”Da, Leo se pregătește pentru acest recital, însă nu are emoții, căci a mai cântat în deschiderea acestei formații legendare și în 2011”, ne-a mai spus Paula Iorga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net