Leo Iorga îşi vinde vila de la mare ca să scape de cancer!

Ultima actualizare:

    Solistul trupei Pact, care suferă de cinci ani de cancer pulmonar, are nevoie de un tratament puternic, care costă 8.000 € o singură doză
Solistul trupei Pact, care suferă de cinci ani de cancer pulmonar, are nevoie de un tratament puternic, care costă 8.000 € o singură doză

Se luptă de cinci ani de zile cu o boală care nu doar că îl chinuie cumplit, dar îl şi ruinează, ajungând, din cauza tratamentelor costisitoare, la fundul sacului. Pentru că din concerte nu prea mai câştigă, Leo Iorga a luat dureroasa decizie de a-şi scoate la vânzare vila din Eforie Nord, pe care cere 250.000 de euro.

”Am cântat o viaţă pentru o casă şi acum o vând să mai trăiesc”, ne-a spus cu multă durere în suflet Leo Iorga. La vârsta de 51 de ani, dintre care 33 petrecuţi pe scenele din ţară şi din străinătate, celebrul rocker este nevoit să renunţe la casa din Eforie Nord, pentru a-şi putea continua tratamentele.

Vila cu şapte camere care funcţiona şi în regim de pensiune, situată pe malul lacului Techirghiol, a fost luată cu credit şi, pentru a putea fi la zi cu ratele, Leo se vedea nevoit să renunţe la tratamentul citostatic. Îl doare sufletul să înstrăineze acest bun pe care voia să-l lase moştenire, însă viaţa este mai importantă. Prin urmare, artistul împreună cu soţia Paula şi cu cei doi copii ai lor, Eduard şi Paul, au decis să o scoată la vânzare.

”Am început să construim casa începând cu 2001, însă cu pauze şi a fost la stadiul de temelie mult timp. Nici acum nu e terminată. În 2010 am făcut un credit de 70.000 de euro pentru care plătim la bancă rate în jur de 1.000 de euro lunar. Suntem la zi cu ele, însă în loc ca aceşti bani să se ducă pe tratamente, îi dau la rată. Am hotărât să o vindem. Mă doare asta, dar e mai de preţ sănătatea. Constat că meseria de artist la o anumită vârstă a devenit remunerată sub media salariilor pe economie. Mă bucur că soţia mea lucrează, la fel şi copiii mei, uneori chiar sunt un întreţinut”, a mai declarat pentru Click! Leo Iorga.

Celebrul rocker speră să obţină pe imobilul din judeţul Constanţa în jur de 250.000 de euro, pe care îi va folosi pentru un tratament revoluţionar: ”Specificul acestei boli este de a recidiva. Medicul mi-a recomandat să fac un tratament puternic, se numeşte Nivolumab, costă 8.000 de euro o singură doză, iar eu trebuie să fac două doze pe lună timp de un an şi jumătate (n.r.- tratamentul în acestă perioadă se va ridica la 288.000 de euro). Încă nu îl iau, ci merg pe un citostatic sub el ca şi preţ pe care-l primesc prin Casa de Asigurări”, ne-a mai mărturisit artistul.

Tratamentele îi golesc buzunarele lună de lună. ”Am început săptămâna trecută un tratament adiţional chinez, atât de puternic încât îţi ies ochii din oribite, e pentru drenaj limfatic şi costă 500 de euro. Fac serii de câte zece şi trebuie să merg la Târgovişte pentru el. După operaţie, centrii nervoşi au fost afectaţi, iar picioarele şi mâna erau aproape paralizate. Acum mă bucur că le mişc. La Târgu Mureş fac kinetoterapie, fizioterapie, însă mai merg acolo când am bani şi timp”, a mărturisit Leo Iorga. 

În ultimii 5 ani, Leo Iorga a suferit patru operaţii

În 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. A fost operat la Institutul de Pneumoftiziologie «Marius Nasta», din Capitală, însă, pe parcurs, medicii i-au descoperit şi alte probleme mai grave. În toamna lui 2013 a suferit o operaţie noninvazivă pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. A recidivat în primăvară lui 2014, iar la începutul luni mai a fost operat de medicii Sergiu Stoica şi Mihai Crăciun. În iulie 2015, Leo a suferit o altă operaţie la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală. În septembrie 2015, la Spitalul Monza, artistul s-a operat pe creier pentru extirparea unei alte formaţiuni de pe creier. De 5 ani se chinuieşte cu tratamentul şi face chimioterapie. 

Leo Iorga are doi băieţi cu Paula 

Solistul şi soţia sa, Paula, au o căsnicie de 25 de ani şi sunt părinţii a doi băieţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru muzică, ca şi tatăl lor. Edy Iorga (26 de ani) e producător muzical, iar mezinul, Paul (20 ani), cântă la clape în trupa tatălui. Deşi au o căsnicie solidă, în ultimii ani au apărut probleme după ce artistul şi managerul trupei Pact, Florenţa Marin, au avut o relaţie sentimentală. În prezent, lucurile par să fi revenit pe făgaş normal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net