Leo Iorga: «Nu o mai iubesc pe Florenţa de doi ani»

Ultima actualizare:

    2014. Florenţa l-a ajutat la  greu pe Leo, după operaţia  la cap. Fotoreporterii  Click! au surprins-o acum  doi ani, când ea îl ajuta  să meargă şi îi căra  bagajele până la maşină
2014. Florenţa l-a ajutat la greu pe Leo, după operaţia la cap. Fotoreporterii Click! au surprins-o acum doi ani, când ea îl ajuta să meargă şi îi căra bagajele până la maşină

Solistul Leo Iorga, diagnosticat în urmă cu cinci ani cu cancer la plămâni, are nevoie ca de aer de bani pentru tratamentul costisitor. Cum concertele s-au redus drastic în ultima vreme, cântăreţul a decis să-şi concedieze impresara, pe Florenţa Marin. El a recunoscut ieri, în exclusivitate pentru Click!, că s-au iubit.

Ghinioanele se ţin lanţ de Leo Iorga (51 de ani)! Cu sănătatea este în piuneze, iar cariera muzicală a luat-o la vale după ce s-a despărţit de trupa Compact, fiind nevoit să-şi facă propria trupă.

Acum, la final de an, lucrurile s-au complicat şi mai mult pe ambele planuri, atât pe cel profesional, cât şi pe cel sentimental, şi asta din cauza unei singure persoane: Florenţa Marin, femeia care timp de patru ani i-a fost şi amantă, dar şi impresar.


    2016. Leo a revenit în braţele  soţiei sale. În septembrie,  ei au serbat împăcarea  pe Litoral, unde au  o casă de vacanţă
2016. Leo a revenit în braţele soţiei sale. În septembrie, ei au serbat împăcarea pe Litoral, unde au o casă de vacanţă

Click! a anunţat în exclusivitate, ieri, ruptura dintre  cei doi. Extrem de revoltat, rockerul  i-a reproşat femeii incompetenţa profesională: ”În urmă cu 3-2 ani aveam concerte, apoi n-a mai mers nimic, de-abia prindeam câte un concert, şi ăla organizat în pripă, nici nu aveam timp să mai repet. Ne trimitea să cântăm pe nasturi, nu pe bani”, a spus artistul.

Mai mult, acesta pare că a dat uitării şi momentele în care Florenţa i-a fost alături pe patul de spital şi l-a îngrijit ca pe un copil, mai exact în 2014, când Leo Iorga a fost operat la cap: “De 2-3 ani nu mai există nimic între noi. Ea nu mai reprezintă interesele noastre în acest moment. Au fost sentimente, dar au dispărut. Eu nu contest că ea m-a iubit, dar showbiz-ul este o lume sălbatică, aici nu există milă”, a ţinut cântăreţul să mai puncteze.  Totuşi, la o zi după decizia radicală de a o concedia, iată că solistul trupei Pact o va păstra în echipă. 

“Am vorbit ieri (n.r.: marţi) cu Florenţa. Este posibil să rămână în structura noastră, dar pe altă funcţie, deoarece ca impresar nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor noastre. Nu are abilităţi de a vinde formaţia. Ne-am gândit să semnăm cu o firmă profesionistă de impresariat. Ea ne anunţa cu o zi sau cu o săptămână înainte de spectacolele pe care le onoram”, a declarat Leo Iorga, pentru Click!

Paula, soţia lui Leo, este în al nouălea cer de bucurie că a scăpat de rivală, ba chiar îi dă peste nas Florenţei, care a vrut să-i fure bărbatul: “Leo a dormit mereu în patul nostru”, ne-a spus Paula. 

«Tratamentele m-au ajutat, acum nu mai cânt pe scăunel»


    Leo a cheltuit  zeci  de mii de euro  pe tratamente
Leo a cheltuit zeci de mii de euro pe tratamente

Solistul se luptă de cinci ani cu cancerul la plămâni, iar în acest răstimp a trecut prin patru operații, două la cap, una la plămâni și o alta la glandele suprarenale. A investit zeci de mii de euro în tratamente revoluționare, iar mai nou vrea să ajungă în Cuba, pentru noi investigații. Din păcate, va mai amâna plecarea programată inițial luna aceasta: “Trebuia să plec acum în Cuba, pentru tratament, dar nu pot acum, căci trebuie să mai fac o tomografie și un RMN. Mi-am cumpărat și biletele pentru a merge în Cuba, dar planurile mele au fost date, pe moment, peste cap”, a declarat Leo Iorga. Artistul e fericit că se simte mai bine: ”Acum mă simt mult mai bine, cam de o lună pot cânta și în picioare, nu mai cânt pe scăunel”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Vărul Săndel
Banner Theo Rose nunta
girl 5801502 1280 jpg
sebok jpg
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net