Leo Iorga, operat din nou pe creier


    Artistul a fost diagnosticat cu cancer, în anul 2011Foto: Click!
Artistul a fost diagnosticat cu cancer, în anul 2011Foto: Click!

Solistul trupei Pact va suferi o intervenție chirurgicală pe creier, miercuri (23 septembrie). Este a patra operație la care este supus Leo Iorga (50 de ani), după ce cancerul a recidivat. Artistul se luptă cu această boală cumplită de câțiva ani.

Zi grea pentru cunoscutul cântăreț. Leo Iorga a ajus din nou în sala de operații. Intervenția constă în spargerea cutiei craniene. Operația este coordonată de renumitul neurochirurg Sergiu Stoica, potrivit romaniatv.net.

Este cea de-a patra intervenție chirurgicală din ultimii pantru ani pentru cântăreț. În urmă cu o săptămână, Leo Iorga a cântat alături de trupa lui.

Coșmarul prin care trece Leo Iorga a început în 2011, atunci când a fost diagnosticat de cancer pulmonar. Se pare că el și-a agravat starea de sănătate fumând patru pachete de țigări pe zi. În același an, a fost operat la plămâni pentru extirparea unei tumori maligne din plămâni.

În februarie 2014, a fost operat pe creier după ce a fost depistată o metastază. În vara aceasta a mai suferit o intervenția din cauza unor probleme la glandele suprarenale, iar acum trebuie să fie operat din nou pe creier.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png