Leo Iorga vrea să învingă cancerul cu cannabis

Ultima actualizare:

     Paula şi Leo Iorga sunt căsătoriţi de 28 de ani
Paula şi Leo Iorga sunt căsătoriţi de 28 de ani

Leo Iorga (53 de ani) duce o luptă crâncenă cu boala care, în urmă cu şase ani, i-a pus stăpânire pe organism. A făcut tot felul de tratamente, a trecut prin câteva operaţii, a mers până în Cuba pentru un vaccin anticancer, iar acum se zbate pentru ca tratamentul cu cannabis să fie legalizat şi în România.

Bolnavii de cancer şi familiile lor sunt dispuşi să încerce orice tratament pentru a învinge această boală nemiloasă. Fac sacrificii enorme, îndură operaţii şi tratamente chinuitoare şi nu contenesc să spere că vor scăpa de maladia care le macină corpul. Este şi cazul solistului trupei Pacifica, Leo Iorga, care în urmă cu şase ani a fost diagnosticat cu cancer de plămâni.


    Click! a scris  pe larg despre  plecarea lui  Leo în Cuba,  la tratament
Click! a scris pe larg despre plecarea lui Leo în Cuba, la tratament

De când a primit cumplita veste, Leo a început o bătălie crâncenă pentru viaţă: tratamente convenţionale şi neconvenţionale, operaţii peste operaţii. Anul trecut, în ianuarie, s-a dus în celălalt capăt al lumii, în Cuba, pentru a face un vaccin-minune, care ar distruge celulele bolnave. În prezent, Leo face imunoterapie, un tratament care îl costă sute de mii de euro. Terapia a obţinut succese remarcabile în ultimii ani în lupta cu tumorile maligne. Acum, Leo militează pentru legalizarea şi în România a tratamentului cu cannabis medical. 

„Intenţionez să mă alătur unor ONG-uri care luptă pentru promovarea medicamentelor anticancer şi voi promova cât voi reuşi omologarea oficială şi legală a cannabisului de uz medical în România”, afirmă Leo Iorga, pe Facebook. La rândul său, Paula Iorga, soţia artistului, ne-a declarat că „Leo a rămas cu o semipareză şi ar trebui să facă recuperare pe partea de kineto şi nu are timp. Acum, are concerte la Sibiu. Nimeni nu stă în-tr-un singur tratament, e un plus de şansă la viaţă. Până şi Jimmy Carter a luat cannabis”.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net