Liceenii-vedetă sunt în «focurile» examenelor. Ce planuri de viitor au Bibi, Gami din 5Gang şi Alex Triff


  Alex Triff, tânărul care a facut ravagii pe TikTok, este gata să înceapă o viață nouă în București
Alex Triff, tânărul care a facut ravagii pe TikTok, este gata să înceapă o viață nouă în București

Vara se numără examenele, iar toamna, bobocii. Mai ales cei de pe la facultăţi. Click! îţi spune cine sunt vedetele care au terminat liceul şi se pregătesc de Bacalaureat şi apoi pentru Facultate. Pentru Bianca Lixandru, alias Bibi din “Profu”, iubitul ei Antonio Pican, solistul şi sportivul Yani Zaharia, Gami din 5Gang sau tik tokerul Alex Triff urmează o vară plină de emoţii.

Şi anul acesta, ca şi în alţi ani, elevii de a XII, a au terminat mai devreme şcolile pentru a se putea pregăti pentru Bacalaureat. Printre tinerii care se pregătesc pentru examene sunt şi câteva vedete adolescente, actori, cântăreţi, youtuberi sau tiktokeri. Click! a stat de vorbă cu o parte dintre ei şi a aflat mai multe detalii despre ce vor să facă în viitor. 

Pe Bibi (19 ani) sau Bianca Lixandru, toată lumea o ştie din serialul “Profu” de la Pro TV. Tânăra a terminat Colegiul Naţional de muzică George Enescu şi ne-a povestit ce urmează pentru ea. 

“Voi da la Bac la română, geografie şi istorie. O să vreau să merg pe partea de actorie la UNATC sau poate pe specialitatea de regie, film, scenografie, la asta m-am gândit, dar încă nu ştiu sigur. Voi vedea”, ne-a spus solista, care în fiecare an de liceu a luat locul 1, iar media tuturor anilor a fost 9,95. 


  Bibi și Antonio Pican
Bibi și Antonio Pican

La rândul lui, Antonio Pican (19 ani), care formează un cuplu cu Bibi, cântă şi fac vlogguri împreună, a terminat  colegiul Naţional Costin C. Kiriţescu.  “Mă pregătesc să dau la Bac geografie, matematică şi română. Iar la facultate voi merge la Management”, ne-a spus acesta. 

Şi Yani Zaharia, solist şi sportiv de performanţă, se pregăteşte  pentru examenul de bacalaureat după ce a terminat liceul Benjamin Franklin. “Sunt conştient că orice etapă, fie ea rea sau bună, se termină, şi-mi pare rău, dar sunt fericit şi entuziasmat că începe alta. O să dau examen la română, istorie şi geografie. Mă gândeam apoi să dau la SNPA Ştiinţe politice sau la Sport - nu m-am decis încă, rămâne de văzut”, ne-a povestit acesta.  


  Yani Zaharia este gata să ia viața în piept
Yani Zaharia este gata să ia viața în piept

O altă vedetă printre adolescenţi este şi Gami, alias Andrei Gavril (19 ani) din trupa 5Gang. El a terminat liceul Spiru Haret din Bucureşti şi încă se gândeşte ce va face, însă cu siguranţă va oscila între afaceri şi actorie sau muzică. 


  Absolventul Gami se pregătește, între două examene, să filmeze un videoclip cu 5Gang
Absolventul Gami se pregătește, între două examene, să filmeze un videoclip cu 5Gang

Cu foarte mulţi fani pe Tik Tok, Alex Triff (18 ani) care a fost elev la Liceul Radu Petrescu din Prundu Bârgăului, Bistriţa, vrea să se mute în Bucureşti pentru a urma cursurile unei facultăţi de marketing.

El a devenit viral pe Tik Tok cu “tranzacţiile” sale, dar şi cu video-urile făcute cu mama lui, fiind invitat la mai multe emisiuni de televiziune, unde toată lumea l-a întrebat, de altfel ca şi pe reţelele sociale, dacă tipa e mama sau prietena lui. Astfel că puştiul a devenit viral şi acum îl ştie toată ţara.

Calendarul examenului

Absolvenţii claselor a XII-a şi a XIII-a vor susţine examenul de bacalaureat după următorul calendar:

 • 28 iunie 2021. Limba şi literatura română – proba scrisă 
 • 29 iunie 2021. Proba obligatorie a profilului – proba scrisă (Matematică sau Istorie) 
 • 30 iunie 2021. Proba la alegere a profilului şi specializării – proba scrisă (Geografie, Informatică, Fizică, Chimie, Biologie, Economie, Psihologie, Sociologie, Filosofie, Logică) 
 • 1 iulie 2021. Limba şi literatura maternă – proba scrisă 

Rezultatele la probele scrise se vor afişa pe 5 iulie. 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1  Dan Negru (1)B jpg