Lidia Buble a dezvăluit cum se înțelege cu copiii lui Răzvan Simion: «E un pas important»

image
Lidia Buble a dezvăluit care este relația dintre ea și copiii lui Răzvan SimionFoto Instagram

În cadrul unui interviu, Lidia Buble a vorbit despre relația pe care o are cu copiii lui Răzvan Simion, actualui ei iubit. Cântăreața a dezvăluit care este modul în care se înțelege cu micuții partenerului ei de viață, explicând, de asemenea, și motivul pentru care Răzvan Simion încă nu i-a cunoscut tatăl. Iată declarațiile vedetei!

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu frumos de ani buni, ajungându-se și la câteva cereri de căsătorie, iar acest lucru a implicat, bineînțeles, și întâlnirea cântăreței cu copiii prezentatorului TV. Într-un interviu acordat revistei Viva, Lidia Buble a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu micuții lui Răzvan, povestind că a lăsat lucrurile să decurgă de la sine, nedorind să forțeze nota. Totuși, cei doi copiii ai prezentatorului de la Antena 1 au fost receptivi și s-au apropiat de ea, toți patru mergând împreună recent și într-o vacanță la Disneyland, unde s-au distrat de minune.

image
Foto: Arhivă personală

Lidia Buble are o relație bună cu cei doi copii ai partenerului ei de viață. „Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat Lidia Buble pentru sursa anterior menționată.

Cântăreața petrece mult timp alături de Ianca, fiica în vârstă de 14 ani a lui Răzvan. Prezentatorul TV se bucură atunci când își vede copiii alături de iubita lui și de fiecare dată când merg undeva toți patru, acesta spune că are trei copii, nu doi, după spusele Lidiei.

[[{"fid":"3376788","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Motivul pentru care Răzvan nu l-a cunoscut încă pe tatăl Lidiei Buble

Deși au o relație stabilă, Răzvan nu l-a cunoscut până acum pe tatăl Lidiei. Cântăreața este fată de preot și i-a pus iubitului ei, mai în glumă mai în serios, condiții pentru „marele moment”. „Până nu a vrut să-mi ceară mâna de la tati, el nu a vrut să-l vadă. „Vreau să vă cunosc bărbații sau nevestele cu care o să rămâneți toată viața. Vreau să-l cunosc când este decis să te ceară în căsătorie” (..) .

Răzvan mi-a cunoscut 80% din familie. Vorbim la telefon, le spun despre el, dar nu l-au cunoscut așa față-n față. Cumva îi este și teamă de tata.Tata e un om foarte puternic și e foarte hotărât. Răzvan respectă foarte mult treaba asta. I-am spus că trebuie să citești și Biblia înainte, pentru că tata e pastor. Sunt convinsă că o să se îndrăgească”, a mai adăugat artista.

Între Lidia Buble și Răzvan Simion este o diferență de vârstă destul de mare, cântăreața având 25 de ani, iar prezentatorul TV are 38 de ani. Răzvan are doi copii din căsătoria anterioară, Ianca și Tudor.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
Imagine din Irpin - razboi Ucraina FOTO AFP
image
image
image
image
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni