Lidia Buble a împlinit 27 de ani. Uite cum o răsfăța Răzvan pe vremuri: mașină scumpă și genți de firmă

Lidia Buble a primit un Mustang și o poșetă marca Dior
Lidia Buble a primit un Mustang și o poșetă marca Dior

Ziua de 9 iunie este una cu totul specială pentru Lidia Buble. Vedeta a împlinit 27 de ani și a simțit dragostea tuturor celor din jur care au avut grijă ca astista să fie foarte fericită. A fost asaltată cu flori, cadouri și urări încă de la miezul nopții.

Deși relația dintre ea și prezentatorul tv Răzvan Simion s-a încheiat, Lidia a reușit să se bucure la intensitate maximă de toată afecțiunea prietenilor care au surprins-o în nenumărate rânduri. 

Anul acesta, vedeta s-a bucurat de prezența surorilor și a prietenilor cei mai buni, iar pe rețelele de socializare, unde a publicat mai multe fotografii și filmulețe, pare că se distrează la maximum și nu duce lipsă de nimic. A primit flori, un tort superb adus de prietenele cele mai bune și de sora ei mai mică, dar și alte cadouri care au făcut-o să zâmbească constant. 

Artista nu a mai petrecut niciodată ziua de naștere fără Răzvan Simion în ultimii 5 ani, dar de data această nu a fost lăsată singură nicio clipă și a petrecut la maxim de ziua ei. A fost răsfățată de prietenele ei la miezul nopții, au mâncat tort, apoi vedeta s-a distrat alături de alți amici, iar în cele din urmă, alături de grupul ei de amici a mers la restaurant unde s- delectat cu cei mai arătoși burgeri. 

Cum au arătat zilele de naștere ale Lidiei alături de Răzvan

Încă din primul an de relație, Răzvan Simion a avut girjă ca Lidia să aibă parte de cea mai frumoasă zi de naștere, iar cadourile au fost pe măsură. Vedeta a primit de la fostul ei iubit un bolid superb, multe genți de firmă.

Anul trecut, pe lângă declarațiile de dragoste rostite, Răzvan Simion a știut bine cum să-și demonstreze iubirea, mai ales când era vorba de evenimente importante și speciale din viața celor doi, cum ar fi ziua de naștere a artistei. Astfel că, prezentatorul tv aproape că a reușit să-i inducă o stare de șoc artistei, când a văzut ce cadouri au așteptat-o în marea zi! Răzvan nu s-a jucat și a scos o avere din buzunar pentru a-și vedea iubita fericită, achziționându-i un bolid de lux. 


    Lidia Buble a primit un Mustang și o poșetă marca DiorFoto Instagram
Lidia Buble a primit un Mustang și o poșetă marca DiorFoto Instagram

Matinalul” Antena 1 i-a cumpărat un bolid de lux, care costă cât o garsonieră în București. Este vorba despre o mașină Ford Mustang GT Fastback Coupe, roșie ca focul, a cărei valoare depășește lesne 30.000 de euro. 

Nu de puține ori, matinalul de la Antena 1 își surprindea fosta iubită cu micul dejun la pat, dar Lidia nu s-a lăsat mai prejos cu mesajele drăgăstoase publicate pe rețelele sociale. Atunci când solista a împlinit 24 de ani, iubitul ei i-a făcut o declarație scurtă, dar îndeajuns de intimă, pe Facebook, dezvăluind cum o alintă: "Astăzi este despre ea... La mulți ani, Țuțurina mea!".

cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
Fața Roșie, comuna Bătrâna, Foto Daniel Guță, ADEVĂRUL (4) JPG
Iran Imn jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg