Lidia Buble a rupt tăcerea! Ce părere are despre noua iubită a lui Răzvan Simion: "E o norocoasă"


    Lidia Buble lucrează intens pentru că plănuiește să lanseze un nou albumSursă foto: Arhivă personală
Lidia Buble lucrează intens pentru că plănuiește să lanseze un nou albumSursă foto: Arhivă personală

Lidia Buble (27) se concentrează asupra carierei după despărțirea de Răzvan Simion. În ciuda faptului că ruptura dintre ei s-a produs în urmă cu un an și au existat speculații privind existența unui alt bărbat în viața Lidiei, se pare că solista nu trăiește momentan o altă poveste de dragoste. Cântăreața a dezvăluit fanilor care îi sunt planurile de viitor și a comentat pe marginea unui subiect amplu discutat: noua iubită a lui Răzvan.

Lidia Buble are 27 de ani și o carieră de care este foarte mândră. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale industriei muzicale din România, iar succesul de care se bucură nu este ușor de obținut. Fiind conștientă de acest lucru, Lidia muncește mult și se străduiește să ofere fanilor cântece cu care ascultătorii pot rezona.

Lidia Buble se pregătește pentru lansarea unui nou album 

Recent, ea a dezvăluit prietenilor din mediul online proiectul asupra căruia își concentrează atenția și le-a promis că nu vor fi dezamăgiți! Artista a mărturisit că se pregătește să lanseze un nou album și că piesele sunt inspirate din viața reală, mai exact din întâmplările și sentimentele trăite. „Vine albumul ăla intens… (…) Piesa din toamnă… Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu un așa dar. Pot să-mi exprim sentimentele în cel mai frumos mod posibil… prin muzică", a spus Lidia, pe pagina personală de Instagram. 

Cât despre viața personală, ea rămâne momentan pe plan secund. Despărțirea de Răzvan Simion a fost intens mediatizată, iar numele Lidiei a fost legat fie de cel al lui Cornel Ilie, fie de cel al unui afacerist cunoscut, cu care se zvonea că ar fi petrecut câteva zile, pe meleaguri însorite. Artista a refuzat să ofere declarații și să vorbească despre sfera amoroasă, preferând să păstreze discreția.

Totuși, atunci când a fost întrebată care este părerea sa despre noua iubită a lui Răzvan, solista a oferit un răspuns simplu. „Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E o norocoasă", a deeclarat Lidia, potrivit Avantaje. 

Citește și:

Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie de la Vunk. Răzvan Simion a plecat din emisiune

Lidia Buble, vacanță în Zanzibar cu un celebru afacerist? Ce i-a dat de gol

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu