Lidia Buble e topită după iubitul cubanez: l-a plimbat prin toată țara și și-a tatuat deja simbolul iubirii. Ce declarații îi face Harlys

9 octombrie 2021
image
Lidia Buble și-a dus iubitul la Cetatea Deveifoto: Instagram

Pasiune maximă între Lidia Buble și cubanezul Harlys Becerra. Își fac declarații de dragoste în văzul lumii, au petrecut o vacanță de vis în România, Lidia fiind ghid turistic pentru iubitul ei. Mai mult, solista și-a tatuat și un simbol al iubirii dintre ei: datele lor de naștere: 911,

Iubitul Lidiei Buble a venit pentru prima dată în România și a avut parte de o primire de toată lauda. Pe tot parcursul șederii sale, artista l-a plimbat pe celebrul actor cubanez prin țară, pentru a-i arăta frumusețile locului natal. Lidia l-a dus pe Harlys Becerra să vadă castelul Dracula, Cetatea Devei și restaurantele cu bucate tradițiinale. A fost fascinat de ciorba de fasole în pâine și de țuică! 

Lidia, ghid turistic pentru iubitul cubanez

Harlys Becerra (37 de ani) a ajuns și pe tărâmurile noastre datorită poveștii de iubire pe care o trăiește alături de Lidia Buble (28 de ani). Se cunosc din vară, au petrecut o vacanță exotică în Ibiza, iar acum acesta a ajuns și pe meleaguri românești. Joi, săptămâna trecută, a aterizat în România, iar la aeroport a fost așteptat chiar de artista noastră. Seara au fost împreună la o petrecere, la ziua unei prietene, iar a doua zi, cum au făcut ochi, Harlys și Lidia au plecat prin țară, vizitând locații pline de istorie. A fost dorița lui să cunoască România, dupa ce iubita i-a povestit cât de frumoasă este țara în care locuiește. Inițial a văzut Casa Poporului, de măreția căreia a fost copleșit, și a postat mai multe filmulețe pe pagina sa de Instagram. Apoi au pornit la un drum lung, presărat cu obiective superbe. Lidia l-a dus pe Harlys să îi arate Cetatea Devei, care se află în apropierea casei natale. Harlys nu a ezitat să le arate și fanilor săi de pe Instagram acest loc, și chiar le-a explicat și istoria pe scurt a locului. El a relatat că prima atestare a orașului este din anul 1269 și, mai în glumă, le-a spus că se așteaptă să descopere dragoni în cetate și poate niște cranii ale foștilor prizonieri.

image
Harlys îi face declarații de dragoste la fiecare postarefoto: Instagram

A fost impresionat de ciorba de fasole în pâine și de țuică

După Deva, Harlys și Lidia au plecat pe urmele contelui Dracula, la Bran. Profund impresionat de ce a putut vedea, actorul a făcut multe filmulețe, mai ales că fanii i-au scris că vor să vadă tot mai multe obiective din țara noastră.  Actorul a mai vizitat Rezervatia de urși de la Zarnesti. A avut parte de adrenalină, după ce a sărit cu parapanta, dar mâncarea a fost punctul de atracție al acestei frumoase călătorii. S-a delectat cu zacuscă, fasole în pâine și chiar țuică, explicând despre fiecare produs încercat. 

image
Lidia și-a expus tatuajul

Lidia Buble, tatuaj cu datele lor de naștere: 911

Lidia Buble nu se ferește să arate, pe Instagram, cât de mult îl iubește pe Harlys. Dar nici el nu este deloc zgârcit cu declarațiile de dragoste. "Sunt atât de fericit că te am în viața mea, frumoasa mea prințesă", i-a scris el, în engleză, în dreptul imaginilor de la Cetatea Devei. Într-o altă fotografie, Lidia apare în costum de baie, având la vedere, în zona sânului, trei cifre: 911. Nu este vorba despre numărul american de urgență , ci de data ei de naștere, 9 (n.r. 9 iunie), și a lui Harlys (n.r. 11 iunie), amândoi fiind în zodia Gemeni. Fanii s-au prins imediat și le-au urat numai de bine. 

Cine este Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble

Harlys Becerra s-a născut în Cuba, pe 11 iunie 1984 și este de profesie actor. A jucat în "Vis a vis" (2015), o producție Netflix, în "Bounty Hunters" (2017) și a avut o apariție și în serialul "Umbre". Are 411.000 de urmăritori pe Instagram, unde își promovează o imagine de sex-simbol și de împătimit al sporturilor nautice.

Citește și:

Lidia Buble și-a adus în țară iubitul cubanez. "Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap". Cine este și cum arată Harlys Becerra 

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg