Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie de la Vunk. Răzvan Simion a plecat din emisiune


    Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat o piesă împreună, iar videoclipul îi înfățișează în ipostaze tandre Sursă foto: Instagram
Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat o piesă împreună, iar videoclipul îi înfățișează în ipostaze tandre Sursă foto: Instagram

Lidia Buble și Cornel Ilie, ambii recent despărțiți de partenerii lor, au colaborat pentru o piesă numită "Vino, du-te" care a avut premiera în platoul emisiunii "Neața cu Răzvan&Dani". Răzvan Simion, fostul iubit al Lidiei, nu a dorit să vadă videoclipul piesei, care abundă de gesturi de tandrețe între Lidia și Cornel, așadar a părăsit platoul emisiunii și l-a lăsat pe colegul său să se ocupe de intervievarea cântăreților.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit la începutul verii, însă păstrează o legătură de prietenie, iar Răzvan îi este în continuare manager. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a pus recent punct unui mariaj care a durat cinci ani și se concentrează asupra carierei. Joi, 1 octombrie. Lidia și Cornel au pășit fericiți în platoul emisiunii prezentate de Răzvan Simion și Dani Oțil pentru a cânta în premieră o piesă la care au colaborat și pentru a prezenta videoclipul oficial, care este presărat cu atingeri între cei doi cântăreți.

Lidia și Cornel Ilie interpretează un cuplu în videoclipul piesei pentru care au colaborat
Lidia și Cornel Ilie interpretează un cuplu în videoclipul piesei pentru care au colaborat

Răzvan Simion a părăsit platoul de filmare atunci când a sosit momentul ca Lidia și Cornel să cânte piesa și apoi să vorbească despre colaborare, semn că nu a dorit să fie martor la momentul artistic și nici să interacționeze cu fosta sa iubită. Nu este prima dată când Răzvan decide să stea deoparte atunci când cea alături de care a fost alături mai bine de patru ani este invitată în emisiune. În urmă cu trei, Lidia a fost intervievată de Dani atunci când s-a aflat pe canapeaua emisiunii pentru a vorbi despre proiectele profesionale. Dacă atunci a rămas totuși în platou, de această dată, Răzvan a decis să se retragă complet. 

Cornel Ilie a divorțat după cinci ani de mariaj

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a anunțat vineri, 4 septembrie, că el și partenera lui de viață, Eliza, au ales ca de acum încolo să pornească pe drumuri separate.

Cornel și Eliza au divorțat după cinci ani de căsătorie
Cornel și Eliza au divorțat după cinci ani de căsătorie

La doar doi ani după ce s-au cunoscut, în 2015, Cornel și Eliza pășeau în fața altarului. Împreună și-au clădit o familie frumoasă, având doi micuți, pe Zara și pe Cezar și și-au construit și un cămin impresionant. 

Familia Lidiei, motivul rupturii dintre ea și Răzvan Simion?

Lidia și Răzvan s-au despărțit la începutul verii, după o relație care a durat aproximativ cinci ani. 

Familia Lidiei este una care ține foarte mult la tradiții, tatăl solistei fiind preot penticostal. "Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine", povestea Lidia în mai 2018, la emisiunea Adevărul Live.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg