Lidia Buble: “Părinții mei îl vor cunoaște pe Răzvan doar când vor fi planuri de nuntă”

image
Așa a fost la nunta de probă, pe care Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut-o în Maldive, anul trecutFoto: Instagram

Povestea de dragoste dintre cântăreaţa Lidia Buble şi omul de televiziune Răzvan Simion, de la matinalul Antenei 1, este încă ghidată de obiceiurile familiei solistei, părinții și frații fiind adepții cultului penticostal. Lidia a povestit de ce nu îl poate prezenta pe Răzvan familiei sale.

Lidia Buble (25 de ani) trăiește o poveste de dragoste ieşită din tipare, pentru care și-a atras multe critici. În vara lui 2015 au apărut primele ştiri despre despărţirea lui Răzvan Simion (38 de ani) de soţia, cu care are doi copii, iar vestea că se iubeşte cu Lidia Buble a căzut ca o bombă în showbiz. Cei doi s-au mutat împreună, îar în vara lui 2016 Răzvan a devenit un bărbat liber şi în acte. De atunci, cei doi se luptă cu valul de antipatie din mediul online, pentru că sunt mulți oameni care nu-i pot ierta Lidiei această relație. Iată că și în familia Lidiei atmosfera nu este una tocmai liniștită legat de acest subiect.

Părinții Lidiei Buble nu l-au cunosct încă pe Răzvan Simion

„Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da”, a povestit solista pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”. „La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră. Oricum, eu şi Răzvan nu ne grăbim cu nunta, pentru că avem timp suficient să facem asta. Momentan, eu încă sunt un suflet copilăros”, a mai povestit solista.

image
Lidia Buble și Răzvan Simion petrec o vacanță în Portugalia

Cât despre cererea în căsătorie, interpreta a făcut lumină şi asupra acestui aspect. „Dacă eram cerută, eram şi căsătorită până acum! Atunci când va veni momentul, toată lumea va şti, pentru că acest amănunt unic merită împărtăşit”, a mai povestit Lidia Buble pentru revista “Taifasuri”. Cei doi abia s-au întors dintr-o vacanţă în Portugalia, unde şi-au încărcat bateriile pentru un nou an plin de proiecte, lansări muzicale şi emisiuni de televiziune.

Citește și:

De ce refuză tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion

Ce mult au pătimit părinţii Lidiei Buble din cauza relaţiei cu Răzvan Simion

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
thumbnail Mars pet friendly office png
Margrethe Vestager FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj