Lidia Buble se mărită! Uite ce semn a dat-o de gol pe iubita lui Răzvan Simion

Ultima actualizare:

    Lidia Buble şi Răzvan Simionfoto: Arhivă
Lidia Buble şi Răzvan Simionfoto: Arhivă

Weekend de pomină pentru cântăreața Lidia Buble (25 de ani), iubita lui Răzvan Simion (38 de ani), care a primit semnul clar că se mărită! Una dintre surorile cântăreței s-a căsătorit weekendul trecut, așa că distracția a fost în toi, iar finalul plin de surprize. Lidia Buble a prins buchetul miresei, așa că sunt mari șanse să fie următoarea din familia Buble care va îmbrăca și ea rochia albă.

Sărbătoare mare la Deva, unde Diana Buble, unul dintre cei 11 copii ai familiei Buble, s-a căsătorit în weekend. Cu această ocazie, toată familia s-a reunit după mulți ani, iar Lidia Buble a fost extrem de încântată că are parte de un asemenea moment special. Nunta a fost ca în povești, iar fetele s-au întrecut care mai de care în ținute ca de prințese.

Lidia Buble a îmbrăcat la nunta surorii o rochie neagră

Lidia Buble a purtat o rochie neagră la nunta surorii sale
Lidia Buble a purtat o rochie neagră la nunta surorii sale

Cântăreața Lidia Buble a îmbrăcat o rochie neagră bufantă la umeri și pantofi eleganți, fiind extrem de complimentată pe rețelele de socializare. Nuntașii au dansat, au glumit cu toții, iar momentul serii a fost apoteotic: aruncarea buchetului de mireasă. Deși toate fetele nemăritate s-au așezat strategic, Lidia Buble a fost cea care l-a prins. „Dă-i drumul! Mă mărit, măi! Doamne, deci nu pot să cred! Am zis că nu o să am nicio șansă. Dacă îl arunca, rupeam tot, mușcam din ele, făceam tot posibilul. Am aici gașca care era instruită foarte bine. Dar așa?! Chiar așa?! Nu pot să cred, sunt șocată!”, a spus Lidia pe filmulețul postat pe contul ei de Instagram.

Lidia Buble a fost felicitată, apoi întrebată de cei din jur „Oare tu urmezi?”. Rămâne de văzut dacă cea de-a cincea fată a familiei Buble va ajunge să se mărite în viitorul apropiat. Oricum, Răzvan Simion trebuie să se pregătească de nuntă după ce Lidia Buble a prins buchetul de mireasă!

image
image
image
image
image
image
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani