Lidia Buble şi Răzvan Simion, dragoste cu năbădăi: "A început ca un război de gherilă"

simeon stalpnicul png
Lidia şi Răzvan formează un cuplu de aproximativ 3 ani Foto: Arhivă personală Lidia Buble

Lidia Buble (23 ani) şi Răzvan Simion (37 ani) trăiesc o poveste de iubire de aproximativ trei ani şi se bucură de momente fericite împreună, în ciuda criticilor pe care le primesc de la cei care le privesc relaţia cu scepticism. Relaţia a fost recunoscută de cei doi îndrăgostiţi în primăvara anului 2015 şi, din acel moment, nu se feresc să apără împreună la diverse evenimente mondene sau să acorde interviuri despre viaţa lor personală. Un lucru este clar, Lidia şi Răzvan sunt mai îndrpgostiţi ca oricând, iar dragostea li se citeşte pe chip.

Lidia şi Răzvan au acordat recent un interviu în care au discutat despre subiectul sensibil reprezentat de relaţia lor atipică pentru unii critici din cauza diferenţei de vârstă. Cei care condamnă relaţia lor susţin că Lidia este vinovată pentru destrămarea căsniciei lui Răzvan cu fosta sa soţie, dar se pare că vorbele rele nu ajung la urechile îndrăgitului prezentator. Mai mult decât atât, el îi ia apărarea Lidiei şi consideră că nu este deptul oamenilor să judece acţiunile semenilor. Lidia a vorbit cu sinceritate despre relaţia sa cu Răzvan şi a afirmat că aceasta este presărată cu sare şi piper, trecând atât prin momente de fericire, cât şi de cumpănă, potrivit ciao.ro.

simeon stalpnicul png
Lidia şi Răzvan sunt mai îndrăgostiţi ca oricând Foto: Arhivă personală Lidia Buble

”Avem o relație presărată cu sare și piper, îndulcită cu multă miere. Este o relație bazată pe încredere și comunicare continuă. 2 ani au trecut foarte repede și frumos, pentru noi. În tot acest timp, ne-am sudat ca și cuplu!”, au fost spusele artistei. Răzvan a oferit o declaraţie mult mai directă, din care reiese aceeaşi idee: dragostea a doi oameni este mai puternică decât comentariile răutăcioase. ”Cei 2 ani, au început ca un razboi de gherilă, s-au scurs ca un război civil și, de ceva timp, ne bucurăm nu de un armistițiu, ci de o pace totală. Nu între noi, ci în relația cu cei care nu au ințeles că dragostea nu se poate judeca, cel puțin pe Pământ”, a adăugat Răzvan Simion.

Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
image png
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg