Lidia Buble și Răzvan Simion vor petrece Crăciunul separat: «Nu are ce căuta la mine acasă!»

Lidia Buble și Răzvan Simion vor petrece Sărbătorile separat anul acesta
Lidia Buble și Răzvan Simion vor petrece Sărbătorile separat anul acesta

Sărbătorile de iarnă obișnuiesc să apropie oamenii și familiile, mai ales atunci când vine vorba de partenerii unui cuplu, însă se pare că magia Crăciunului va fi trăită separat de Lidia Buble și iubitul ei, Răzvan Simion, motivele fiind explicate chiar de cântăreață.

Chiar dacă artista și prezentatorul TV au o relație frumoasă și stabilă, făcându-și adesea declarații de dragoste și cadouri semnificative- Lidia a primit de ziua ei din partea lui Răzvan mașina mult visată și o geantă personalizată semnată de un brand celebru- se pare că în familia cântăreței, care este fiica de preot, moderatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu este bine-venit de sărbători. 

Lidia Buble, alături de părinții ei
Lidia Buble, alături de părinții ei

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion nu petrec Sărbătorile împreună

Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor fi împreună de Sărbători. Fiecare și-a făcut planuri pentru aceste zile, însă separat. Artista va merge acasă la părinții ei, unde prezentatorul TV încă „nu are ce căuta”. Motivul pentru care care cei doi sunt despărțiți l-a dezvăluit chiar Lidia Buble, pentru revista VIVA!„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia Buble pentru sursa anterior menționată.


    Lidia Buble, alături de părinții eiFoto: Arhivă personală
Lidia Buble, alături de părinții eiFoto: Arhivă personală

Se pare că familia Lidiei este una care ține foarte mult la tradiții, tatăl ei fiind preot, iar acesta nu a dorit să îl cunoască încă pe moderatorul TV, până când acesta nu îi va cere, în mod oficial, mâna fiicei lui. Lidia Buble provine dintr-o familie credincioasă și numeroasă, iar regulile în casa lor sunt destul de stricte.

Deși cântăreața are o relație cu prezentatorul TV de câțiva ani buni, cunoscându-o acestuia și copiii, Răzvan Simion nu l-a cunoscut pe tatăl iubitei sale până acum. „Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. 

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu