Lidia Fecioru, previziuni pentru 2022 și dezvăluiri din viața personală: «Am anulat căsătoria»

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai cunoscute astroloage din România a uimit cu dezvăluirile sale făcute în cadrul unei emisiuni. Lidia Fecioru a făcut previziuni pentru 2022.

lidia fecioru jpeg

 Într-un filmuleț de prezentare a emisiunii online ''În oglinda'', realizată pe Youtube de Mihai Ghiță, Lidia Fecioru a vorbit deschis despre ceea ce ne rezervă anul acesta. Astroloaga a dezvăluit la ce ne-am putea aștepta. Întrebată despre previziunile pentru anul 2022, Lidia Fecioru a declarat că este îngrozită de haosul instalat.

''Pe mine mă ia groaza de anul asta. Haosul care s-a creat în lume crează un haos în Univers. Nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea'', a spus aceasta.

Dezvăluiri personale

Astroloaga a vorbit și despre o perioadă mai grea din viața ei. Aceasta a povestit cum a trecut de la extaz la agonie în doar câteva ore.

''Am putut anula căsătoria, pentru că nu trecusera 48 de ore. Era o femeie care era însărcinată, i de vedea burta bine. Mi-a zis că nu a venit să mă despartă, ci să-mi zică despre copil. Mi-am luat bagajele și am plecat în Ucraina'', a declarat aceasta.

Despre bioterapie, astroloaga a zis că trebuie îmbinată cu tratamentele de la medic. Este de părere că doar așa poate ajuta.

''Eu adun doctoriile cu bioterapia. Bioterapia nu va înclocui un tratament medical'', a adăugat ea.

De când putea prezice viitorul

Astroloaga a dezvăluit și detalii despre puterea de a prezice.

''Aveam chestia asta să prezic dinainte ce o să se întâmple. Au fost și lucruri care m-au speriat. Eu am încercat să fac o dedublare singură. Fizic tu rămâni aici, ca în moartea clinica, dar spiritual, pleci'', spune astroloaga.

Lidia Fecioru este originară din Republica Moldova, acolo unde a absolvit Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Legală. Lidia Fecioru este bioenergoterapeut și invitat permanent al emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzat pe Antena3.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net