Lidia Fecioru, previziuni pentru 2022 și dezvăluiri din viața personală: «Am anulat căsătoria»

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai cunoscute astroloage din România a uimit cu dezvăluirile sale făcute în cadrul unei emisiuni. Lidia Fecioru a făcut previziuni pentru 2022.

lidia fecioru jpeg

 Într-un filmuleț de prezentare a emisiunii online ''În oglinda'', realizată pe Youtube de Mihai Ghiță, Lidia Fecioru a vorbit deschis despre ceea ce ne rezervă anul acesta. Astroloaga a dezvăluit la ce ne-am putea aștepta. Întrebată despre previziunile pentru anul 2022, Lidia Fecioru a declarat că este îngrozită de haosul instalat.

''Pe mine mă ia groaza de anul asta. Haosul care s-a creat în lume crează un haos în Univers. Nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea'', a spus aceasta.

Dezvăluiri personale

Astroloaga a vorbit și despre o perioadă mai grea din viața ei. Aceasta a povestit cum a trecut de la extaz la agonie în doar câteva ore.

''Am putut anula căsătoria, pentru că nu trecusera 48 de ore. Era o femeie care era însărcinată, i de vedea burta bine. Mi-a zis că nu a venit să mă despartă, ci să-mi zică despre copil. Mi-am luat bagajele și am plecat în Ucraina'', a declarat aceasta.

Despre bioterapie, astroloaga a zis că trebuie îmbinată cu tratamentele de la medic. Este de părere că doar așa poate ajuta.

''Eu adun doctoriile cu bioterapia. Bioterapia nu va înclocui un tratament medical'', a adăugat ea.

De când putea prezice viitorul

Astroloaga a dezvăluit și detalii despre puterea de a prezice.

''Aveam chestia asta să prezic dinainte ce o să se întâmple. Au fost și lucruri care m-au speriat. Eu am încercat să fac o dedublare singură. Fizic tu rămâni aici, ca în moartea clinica, dar spiritual, pleci'', spune astroloaga.

Lidia Fecioru este originară din Republica Moldova, acolo unde a absolvit Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Legală. Lidia Fecioru este bioenergoterapeut și invitat permanent al emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzat pe Antena3.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaje foto alohotels ro jpeg
image
image
image
image
image
image
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
FotoJet (2) jpg
Alina Pușcaș și medicul Mihai Stoenescu jpg
Diana Munteanu costum de baie Nisa Grand Prix Monaco (3) jpg
cat costa torturile facut de gabriela cristea scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net