Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor: "Nu am fost soția lui Tano Dan Alexandru! Lăsați-l să se odihnească în pace”


    Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, neagă că ar fi fost căsătorită cu scriitorul TanoFoto: arhivă personală
Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, neagă că ar fi fost căsătorită cu scriitorul TanoFoto: arhivă personală

Lidia Vadim, fiica cea mare a lui Cornliu Vadim Tudor, a infirmat vehement că ar fi rămas văduvă la doar 30 de ani! Zilele trecute, în presă au apărut informmații că fiica "Tribunului" ar fi fost căsătorită cu scriitorul Tano Dan Alexandru, decedat acum patru luni de Covid.

„Am fost tăvălite în mizerie!”

Anunțul cu privire la mariajul celor doi figurează totuși pe data de 29 iunie, în actele Serviciului de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.


    Fiicele lui Corneliu Vadim TudorFoto: captură KanalD
Fiicele lui Corneliu Vadim TudorFoto: captură KanalD

Lidia Vadim a venit în emisiunea Teo Show și a infirmat că ar fi fost soția scriitorului care era claborator la revista România Mare. „Despre mine s-a spus că l-am omorât și pe tata. De când a murit tata, noi am fost tăvălite în mizerie! El era tot timpul atacat. Nu sunt soția lui Tano! Era un colaborator al revistei noastre. Să fie clar! E o hârtie scrisă de mână și nu știu ce-i cu ea. Mi s-au pus cuvinte în gură. Omul trebuie lăsat să se odihnească în pace. Nu văd de ce ar interesa pe cineva viața mea personală. Revista merge bine, e pe piață de peste 30 de ani", a declarat Lidia.

"Tata nu era ca omul de la televizor"

Despre tatăl ei, tânăra de 30 de ani a spus: "Revista a făcut o pauză pe pandemie anul trecut, două luni de zile. Când a murit tata, eu nu știam cum o să țin această revistă. După ce a murit, l-am visat și m-a întrebat cum reușești tu să dai salariile? El era un stâlp pentru noi. Recent, nu l-am mai visat. Se apropie parastasul pentru ziua lui de naștere, pe 28 noiembrie ar fi împlinit 78 de ani. Tata nu era ca omul de la televizor. Era tandru. Am păstrat toate obiectele lui preferate, au amprenta, mirosul lui. Noul Testament, pixurile, ochelarii. Nu am vândut obiectele personale. Lui îi plăceau mâncărurile românești, era gurmand. Nu țipa la noi, nu ne certa niciodată. Eu am știut de la început că partidul nu va mai fi pentru că era un partid de lider. În schimb, ne punea bodyguarzi, la întâlniri. Tata nu voia să aibă nepoți, era foarte gelos! Nu suporta niciun bărbat pe lângă noi. Era foarte egoist. Nu suporta să devină bunic. Ăsta era pragul bătrâneții pentru el. Nu i-am făcut cunoștință cu nici un bărbat că nu a fost cazul”, a declarat Lidia, la Kanal D.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
dog 1168663 1920 jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg