Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor: "Nu am fost soția lui Tano Dan Alexandru! Lăsați-l să se odihnească în pace”

Ultima actualizare:

    Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, neagă că ar fi fost căsătorită cu scriitorul TanoFoto: arhivă personală
Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, neagă că ar fi fost căsătorită cu scriitorul TanoFoto: arhivă personală

Lidia Vadim, fiica cea mare a lui Cornliu Vadim Tudor, a infirmat vehement că ar fi rămas văduvă la doar 30 de ani! Zilele trecute, în presă au apărut informmații că fiica "Tribunului" ar fi fost căsătorită cu scriitorul Tano Dan Alexandru, decedat acum patru luni de Covid.

„Am fost tăvălite în mizerie!”

Anunțul cu privire la mariajul celor doi figurează totuși pe data de 29 iunie, în actele Serviciului de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.


    Fiicele lui Corneliu Vadim TudorFoto: captură KanalD
Fiicele lui Corneliu Vadim TudorFoto: captură KanalD

Lidia Vadim a venit în emisiunea Teo Show și a infirmat că ar fi fost soția scriitorului care era claborator la revista România Mare. „Despre mine s-a spus că l-am omorât și pe tata. De când a murit tata, noi am fost tăvălite în mizerie! El era tot timpul atacat. Nu sunt soția lui Tano! Era un colaborator al revistei noastre. Să fie clar! E o hârtie scrisă de mână și nu știu ce-i cu ea. Mi s-au pus cuvinte în gură. Omul trebuie lăsat să se odihnească în pace. Nu văd de ce ar interesa pe cineva viața mea personală. Revista merge bine, e pe piață de peste 30 de ani", a declarat Lidia.

"Tata nu era ca omul de la televizor"

Despre tatăl ei, tânăra de 30 de ani a spus: "Revista a făcut o pauză pe pandemie anul trecut, două luni de zile. Când a murit tata, eu nu știam cum o să țin această revistă. După ce a murit, l-am visat și m-a întrebat cum reușești tu să dai salariile? El era un stâlp pentru noi. Recent, nu l-am mai visat. Se apropie parastasul pentru ziua lui de naștere, pe 28 noiembrie ar fi împlinit 78 de ani. Tata nu era ca omul de la televizor. Era tandru. Am păstrat toate obiectele lui preferate, au amprenta, mirosul lui. Noul Testament, pixurile, ochelarii. Nu am vândut obiectele personale. Lui îi plăceau mâncărurile românești, era gurmand. Nu țipa la noi, nu ne certa niciodată. Eu am știut de la început că partidul nu va mai fi pentru că era un partid de lider. În schimb, ne punea bodyguarzi, la întâlniri. Tata nu voia să aibă nepoți, era foarte gelos! Nu suporta niciun bărbat pe lângă noi. Era foarte egoist. Nu suporta să devină bunic. Ăsta era pragul bătrâneții pentru el. Nu i-am făcut cunoștință cu nici un bărbat că nu a fost cazul”, a declarat Lidia, la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net