Lili din "La Bloc" şi Lila din "Vacanţa Mare", salvate de TVR

29 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Mariana Dănescu o interpretează pe Ţugurlanca, la ”O dată în viaţă” (TVR1)

Sfârşitul lui 2016 pare să fie de bun augur pentru două dintre vedetele care au devenit vestite în televiziune, în urma rolurilor din „La Bloc” şi „Vacanţa Mare”.

E vorba despre interpreta lui Lili Jurcă din serialul de la Pro TV, actriţa Mariana Dănescu care, din 2007, când s-au terminat filmările, nu a mai jucat decât la teatru. În 2013 a mai filmat pentru pelicula „La Bloc”, iar abia recent a bătut palma cu TVR, unde o interpretează pe Ţugurlanca. În acest sezon, Floarea (interpretată de actriţa Maria Buză) a plecat la muncă în Spania, conform scenariului, iar în aşteptarea ei, Gheorghe (Marius Rizea) trăieşte diverse întâmplări alături de Ţugurlanca la emisiunea „O dată-n viaţă”. 

simeon stalpnicul png
Mirela Stoian este bomba de energie din emisiunea ”Ieri, azi, mâine”( TVR 2)

Actriţa a mai prins şi o reclamă la un fast food. În aceeaşi situaţie fericită se află şi Mirela Stoian (48 de ani), Lila din „Vacanţa Mare”, care după opt ani de pauză în televiziune, colaborează cu TVR 2, la emisiunea „Ieri, azi, mâine”, prezentată de Corina Dănilă. Aici face echipă cu fiica sa, Valeria Stoian. Cele două mai joacă şi în piesa de teatru „Las’ că ştim noi”, în regia lui Şerban Puiu. 

2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
kate profimedia 0692807495 jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg