Lili Sandu a fost eliminat─â de la ┬źExatlon┬╗. Ce a declarat vedeta

Lili Sandu se prezint─â onorabil f─âr─â farduri jpeg
Lili Sandu a fost eliminat─â de la Exatlon Foto Facebook

Lili Sandu a fost eliminat─â de la ┬źExatlon┬╗ duminic─â sear─â, 23 septembrie, astfel c─â, echipa Faimo╚Öilor a r─âmas cu un coleg ├«n minus. Meciul a fost foarte str├óns, iar Lili Sandu a dat tot ce avea mai bun ca echipa ei s─â c├ó╚Ötige proba, ├«ns─â str─âduin╚Ťa ei nu a fost de ajuns.

Trei concuren╚Ťi din r├óndul Faimo╚Öilor nu au fost ap╚Ťi pentru a concura ├«n ultima edi╚Ťie difuzat─â. De╚Öi Lili Sandu era ╚Öi ea accidentat─â, a ales s─â sus╚Ťin─â proba, spre deosebire de colegii ei Yamato Zaharia, Roxana Vancea ╚Öi Cristi Boboc care au r─âmas pe tu╚Ö─â. Din r├óndul R─âzboinicilor, doar Ana-Sima Taran nu a putut concura. 

├Än urma alegerilor f─âcute de colegii de echip─â, Lili Sandu a p─âr─âsit competi╚Ťia Exatlon. Vedetei nu i-a p─ârut r─âu c─â a ales s─â joace, indiferent dac─â acest lucru a dus la eliminarea ei. 

ÔÇťSunt fericit─â c─â am decis s─â joc ast─âzi, ├«n ciuda verdictului doctorului; un om demn, am ╚Ťinut tot timpul fruntea sus, ╚Öi voi merge p├ón─â la cap─ât indiferent de ceea ce se va ├«nt├ómpla ast─âzi. (ÔÇŽ) M─â bucur c─â am adus un punct echipei mele. (ÔÇŽ) ╚śtiu c─â vor r─âm├óne aici cei mai puternici dintre noiÔÇŁ, a declarat Lili Sandu la finalul probei.

Lili Sandu a fost eliminat─â din cauza faptului c─â a de╚Ťinut cel mai sc─âzut punctaj dintre to╚Ťi colegii ei din echipa Faimo╚Öilor, iar acest lucru i-a determinat pe ei s─â o elimine. 

ÔÇťSunt extrem de emo╚Ťionat─â. Pentru mine, ┬źExatlon┬╗ a fost o provocare extraordinar─â. (ÔÇŽ) Plec cu capul sus ╚Öi cu inima ├«mp─âcat─â c─â am reu╚Öit s─â fac asta, s─â-mi dep─â╚Öesc limitele, m─â simt onorat─â c─â am putut s─â fac parte din aceast─â echip─â a Faimo╚Öilor! Am fost inspirat─â ├«n fiecare joc pe care l-am jucat de c─âtre colegii mei, adev─âra╚Ťi campioni. Am ├«ncercat s─â le ar─ât celor de acas─â c─â po╚Ťi oric├ónd s─â-╚Ťi schimbi via╚Ťa, c─â via╚Ťa noastr─â este suma lucrurilor pe care le tr─âim. ├Äntotdeauna ├«mi voi aduce aminte de primul punct pe care l-am c├ó╚Ötigat aici, la ┬źExatlon┬╗. (ÔÇŽ)  Sper c─â nu am dezam─âgit pe nimeni de acas─â, ╚Öi dac─â am f─âcut-o, cu siguran╚Ť─â m─â vor ierta, pentru c─â am avut curaj s─â ├«ncercÔÇŁ, a m─ârturisit emo╚Ťionat─â Lili Sandu.  

charlene printul albert2 jpg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
prigoana fiu jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
morodan dr constantin stan png
arsinel actor jpg
vedete piscina jpg
prigoana fiu jpeg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
carmen bruma png