Lili Sandu a publicat primele imagini cu burtica de gravidă! Silviu Țolu, mesaj romantic pentru viitoarea mămică

Ultima actualizare:

    Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidăFoto: Instagram
Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidăFoto: Instagram

Lili Sandu trăiește în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, după ce a aflat că va deveni mămică în curând. Vedeta și partenerul ei, modelul Silviu Țolu, se pregătesc să devină părinți, iar numai gândul că în curând își vor putea strânge în brațe bebelușul, căruia momentan nu doresc să îi dezvăluie sexul, îi umple de fericire.

Acest lucru se poate observa și pe rețelele de socializare, unde vedeta TV a publicat și primele imagini cu burtica de gravidă. Deși e micuță momentan, având în vedere că Lili este însărcinată în trei luni, viitoarea mămică sclipește de fericire și anunțat că a făcut special această ședință foto pentru a-și aminti de „minunea din burtică”, așa cum o numește. 

Nici iubitul lui Lili, Silviu Țolu, nu și-a putut stăpâni entuziasmul și i-a lăsat lui Lili un comentariu adorabil în dreptul imaginilor, spre deliciul fanilor acestora. „Copilaşii mei”, a fost mesajul acestuia, însoțit de o inimioară. Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, a anunțat că este însărcinată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, povestind că medicii i-au dat șanse mici de a mai deveni mămică pe cale naturală. Minunea s-a întâmplat însă, iar acum vedeta a trecut deja de primul trimestru.

Cei doi parteneri abia așteaptă să devină părinți
Cei doi parteneri abia așteaptă să devină părinți

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți?!”, a spus Lili Sandu în emisiunea difuzată de ProTV.

Lili a dezvăluit că dorința de a deveni mamă era una extrem de arzătoare. Aceasta s-a rugat mult pentru a deveni mămică, iar vestea pe care abia aștepta să o împărțășească cu toată lumea este un vis devenit realitate.

„Numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comment din rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: Nu faci și tu un copil? Ce mai aștepți la vârsta ta? Eram dărâmată și cu toate astea undeva în sufletul meu nu-mi pierdusem speranța și încrederea în Dumnezeu”, spunea aceasta recent.

Lili Sandu, cerută de nevastă de ziua sa de naştere

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Țolu, cu care se înțelege de minune. În timpul unei escapade romantice la Istanbul, modelul internațional i-a adresat marea întrebare fostei "faimoase" de la Exatlon.

Unde și cum s-au cunoscut cei doi parteneri

Lili Sandu şi Silviu Ţolu au povestit cum a început povestea dintre ei, iar vedeta a dezvăluit că diferenţa de vârstă dintre ei este una care nu are importanţă pentru niciunul dintre parteneri. „Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, a povestit Silviu.

image
image
image
image
image
image
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
 Luminița Anghel s-a dat pe mâinile unui medic în care a avut încredere
image
actualitate.net
image
actualitate.net