Lili Sandu îi va lua locul Ilincăi Vandici! Ce emisiune va prezenta vedeta

lili sandu fan arena jpeg
Lili Sandu va fi noua prezentatoare de la „Fan Arena”Foto Instagram

Se pare că seria schimbărilor continuă la Kanal D! Ce să mai înțeleagă fanii emisiunilor postului de televiziune, cu atâtea decizii schimbate ale patronilor?! De data aceasta însă este vorba de o decizie luată din cauza programului încărcat al Ilincăi Vandici. Iată despre ce este vorba!

Lili Sandu va fi noua prezentatoare a emisiunii „Fan Arena”, în care se dezbat cele mai proaspete subiecte create în cadrul competiției sportive „Exatlon”. Ilinca Vandici era cea care își dădea întâlnire cu fanii show-ului în fiecare seară, alături de Vladimir Drăghia, câștigătorul primei ediții a concursului.

Totuși, cum Ilinca s-a întors la cârma emisiunii „Bravo, ai stil!” și nu putea să fie în două locuri în același timp, mai ales că unul dintre show-uri se desfășoară în regim de live, Lili Sandu a sărit repede în rezolvarea problemei.

Lili Sandu este noua prezentatoare de la „Fan Arena”

Cum Lili este și fostă concurentă Exatlon, făcând parte din echipa „Faimoșilor” în sezonul 2 al competiției, aceasta va avea cu siguranță o prestație promițătoare în rolul de prezentatoare TV, având și experiență în acest sens, după ce a fost reporterul din camera magenta la „Vocea României”.

image
Ilinca Vandici s-a întors să prezinte „Bravo, ai stil”

La sfârșitul anului trecut, Lili Sandu a mai pășit în platoul emisiunii „Fan Arena” și nu doar în calitate de invitat, ci și de prezentatoare. Era vorba de un job temporar, care acum a devenit, se pare, unul permanent. „Vă întrebați de ce mă aflu eu aici? Prietena mea, Ilinca Vandici, lipsește motivat și m-a rugat să-i țin locul până săptămâna viitoare.

image
Lili Sandu a participat în sezonul 2 Exatlon

Sper să mă descurc cât mai bine și să aveți răbdare cu mine, mai ales că mă aflu într-o postură inedită, de a comenta emisiunea la care am participat”, spunea Lili Sandu, acum două luni, din platoul emisiunii. Singura situație oarecum neplăcută pentru Lili este că va concura la audiență cu iubitul ei, fotomodelul Silviu Țolu, care s-a înscris la „Ferma”, emisiune difuzată de PRO TV. Un reality-show la care a participat și ea, într-unul din sezoanele trecute.

image
Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu
anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
Scoala distrusa in Nikolaev - razboi Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan
Bella Hadid, la Săptămâna Modei de la Paris jpg