Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului ei, Thomas Jay. De ce nu a respectat tradiția

Ultima actualizare:

    Lili Sandu și fiul ei, Thomas, adorabili în bucătăriefoto: Instagram
Lili Sandu și fiul ei, Thomas, adorabili în bucătăriefoto: Instagram

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți în 2020, iar micul Thomas este adorat și răsfățat deopotrivă. Băiețelul a împlinit un an pe 10 august, însă nu a avut parte de tăierea moțului și nu i s-a pus în față tăvița cu obiecte, așa cum este tradiția. Mama lui a și explicat de ce.

În data de 10 august 2020, Lili Sandu (41 de ani) și logodnicul ei, modelul Silviu Țolu (29 de ani), au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au botezat Thomas Jay. Fosta solistă și actriță este fascinată de rolul de mamă și le arată fanilor de pe rețelele sociale cum petrece timp cu micuțul, ce activități au și ce năzdrăvănii mai face Thomas Jay. Tot cu fanii virtuali, Lili Sandu a avut recent o sesiune de Q&A, întrebări și răspunsuri, și s-a dovedit a fi foarte deschisă. 

Lili Sandu: „Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță”

Urmăritorii ei au avut curiozitatea să afle ce a luat Thomas de pe tăvița cu obiecte atunci când i s-a tăiat moțul, la împlinirea vârstei de un an.„Ce a ales Thomas de pe tăviță când i-ai tăiat moțul?”, a întrebat-o o fană. Actrița a mărturisit că ei nu au ținut cont de acest obicei și nu i-au tăiat moțul micuțului Thomas, așa cum se obișnuiește printre români, pentru că nu sunt adepții acestor practici. „Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță. Știm că acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici”, a răspuns Lili Sandu, potrivit Libertatea.ro.

Lili Sandu a născut pe 10 august 2020

Lili Sandu a devenit mămică pe 10 august 2020. Vedeta a dat vestea pe contul personal de Instagram, unde a recunoscut că și-a întâmpinat bebelușul, un băiețel de nota 10, cu multe lacrimi de fericire. ”Atunci când viața capătă un sens... Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut să vină pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire...Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris Lili pe Instagram.

Citește și:

Cum s-au cunoscut Lili Sandu şi Silviu Tolu, iubitul ei mai tânăr cu 12 ani

Băiețelul lui Lili Sandu a împlinit o lună. Vedeta a dezvăluit ce probleme a avut Thomas după ce s-a născut

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net