Lili Sandu, petrecere pentru fiul ei, Thomas Jay. Cum a arătat decorul și cine au fost invitații

Ultima actualizare:

    Ileana Lazariuc are și ea doi băieți și abia așteaptă să îl cunoască pe juniorul prietenei Lili Sandu
Ileana Lazariuc are și ea doi băieți și abia așteaptă să îl cunoască pe juniorul prietenei Lili Sandu

Lili Sandu se apropie de ultima lună de sarcină și speră să nască de ziua iubitului ei, Silviu Țolu, care este născut pe 28 august. I-a fost foarte frică de tot ceeea ce înseamnă să fii gravidă în pandemie, dar în cele din urmă s-a liniștit și a decis să nu anuleze petrecerea "baby shower" în cinstea fiului ei, Thomas Jay. Iată cum s-au distrat invitații joi seara (23 iulie).

"Abia așteptăm să ne revedem cu cei dragi, ne-am luat toate măsurile de precauție, avem cu noi măști, dezinfectanți. Mă simt de parcă l-am însura pe TJ", mărturisea Lili Sandu (41 de ani) pe Instagram, în drum spre terasa restaurantului Loft Diplomat, acolo unde a avut loc petrecerea. La locul stabilit, cei doi părinți au fost încântați de decor, candy-bar, aranjamente florale, iar Lili a exclamat, emoționată: "Totul e așa cum mi-am dorit pentru iubirea vieții mele".

Așa a fost la baby-shower-ul lui Thomas Jay
Așa a fost la baby-shower-ul lui Thomas Jay

La baby-shower i-am remarcat pe Alina Tanasă ("Fabulous Muses") și pe fiul ei, Leon, dar și pe o altă mămică foarte sexy, Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Ion Țiriac. Prietene bune de ani buni, Ileana și Lili au oferit poza zilei pe Instagram, în dreptul căreia Ileana a lăsat și un mesaj emoționant: "Abia aștept să te cunosc, Thomas Jay. Deja te iubesc și își doresc să ai o viață minunată. Am deja o poreclă pentru tine, dar nu o știu decât mami și tati", a scris Ileana pe Instagram.

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, la momentul tortului
Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, la momentul tortului

Ce este un baby-shower

"Baby shower s-a născut, evident, în SUA și este o petrecere organizată înainte că bebelușul să vină pe lume. Baby shower înseamnă, de fapt, <<scaldarea>> (de la shower =duș) mamei în binecuvantari, daruri pentru copil și sfaturi pentru o nouă etapă din viață. A fost gândită, inițial, ca o petrecere între fete și adaptată apoi și de către tătic și prietenii lui ca o <<petrecere a scutecelor>> sau pur și simplu o petrecere în familie. Ideea de baza este ca părinții să celebreze o nouă viață înainte de venirea pe lume a bebelușului și să primească în dar cele necesare pentru întâmpinarea lui cum se cuvine", scrie www.qbebe.ro.

Citește și:

Lili Sandu, speriată de pandemie înainte de naștere: «Am fost copleșită, dărâmată emoțional»

Lili Sandu, totul despre problemele şi bucuriile sarcinii: «M-am îngrăşat 11,5 kg, dar s-au aşezat bine»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net