Lista completă a concurenților noului sezon de la Asia Express. S-au alăturat doi artiști celebri

Ultima actualizare:

  Adda și soțul ei se alătură concurenților Asia Express 3Foto Instagram
Adda și soțul ei se alătură concurenților Asia Express 3Foto Instagram

Asia Express este cu siguranță unul dintre cele mai apreciate reality-show-uri de la noi. Primele două sezoane s-au bucurat de un real succes, fiind mai mereu lider de audiență, atunci când era emisiunea pe tv. Iată că s-a aflat lista completa a concurenților, dar și locația unde se vor ține filmările.

Echipele sunt formate și sunt pregătite să se lupte și să dea tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult timp în joc și, cine știe, poate chiar să câștige marele premiu.

Asia Express sezonul 1, "Drumul Dragonului", în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda și Asia Express sezonul 2, "Drumul Elefantului", în Sri Lanka și India. Ce urmează în sezonul trei al emisiunii? Rămânem în Asia, însă "Drumul Comorilor" își va avea ruta prin Filipine (țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume) și Taiwan (Republica Chineză, țară insulară din Extremul Orient, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză).

Concurenții care pornesc pe "Drumul Comorilor" vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Cine sunt concurenții Asia Express 3

Chiar dacă primele 4 echipe concurente au fost anunțate în urmă cu câteva zile, iar ieri am aflat cine sunt următoarele trei cupluri de vedete participante, azi aflăm cine sunt celebritățile care formează ultimele două echipe înscrise în aventura asiatică.Adda și soțul ei s-au aventurat în competiția Asia Express, alături de Florin Ristei și fratele lui, aceștia fiind concurenții despre care încă nu se aflase.

Actrița Maria Buză se numără printre concurenții Asia Express sezonul 3! Ea va participa în emisiune alături de Lia Bugnar – regizoare, actriță, scenaristă și scriitoare, potrivit unica.ro.Noul sezon de la Asia Express se va filma în Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol, potrivit elle.ro. Echipele sunt pregătite să plece din România, la filmări, în perioada 15-19 octombrie.

 • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
 • celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
 • Alex Velea și Mario Fresh
 • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
 • Florin Ristei și fratele său, Daniel
 • Speak și iubita lui, Ștefania
 • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
 • Maria Buză și Lia Bugnar
 • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea
 •  
 • Citește și:

Cinci vedete-surpriză în noul sezon «Asia Express». Unde se va filma show-ul de acestă dată

Unde se filmează Asia Express sezonul 3. România este prima țară care va porni spre aceste destinații

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net