Livia Graur: «Îmi pun pe faţă ce am în frigider»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prezentatoarele tv pot fi considerate femeile care îşi agresează cel mai mult tenul. Trebuie să se machieze zilnic, consistent, şi, cu toate acestea, arată mereu impecabil în faţa camerelor de filmat. De la ele putem să „furăm” cu încredere câteva trucuri de îngrijire şi de înfrumuseţare.

Livia Graur, prezentatoarea ştirilor Focus de la Prima TV, are un ten curat, sănătos, strălucitor. Nu se chinuie foarte mult pentru a-l menţine, nici nu lasă sume colosale de bani pe la saloanele de înfrumuseţare. Secretul ei este ascuns undeva în... frigider. „Pentru că tenul meu este extrem de solicitat din cauză că mă dau zilnic cu fond de ten, pudră şi alte minunăţii, încerc pe cât posibil să îl răsfăţ seara sau în weekend. De obicei, fac cam două măşti pe săptămână, miercurea şi duminica, iar o dată pe lună trag o fugă la cosmetică pentru curăţare, hidratare şi revigorare. Dar am mare încredere în produsele naturale, de pe vremea bunicii. Partea frumoasă a îngrijirii acasă este că te poţi juca cu ce ai în frigider”, mărturiseşte Livia.

  • Pentru hidratare. Ei îi plac foarte mult măştile pe bază de argilă, aşa că are în permanenţă în casă câteva pliculeţe, pe care le combină cu tot felul de ingrediente. Pentru o hidratare în profunzime, amestecă o lingură de argilă, una de miere şi câteva picături de lămâie. Mierea hidratează, argila curăţă, iar lămâia tonifică. Amestecul obţinut se aplică generos pe faţă şi pe gât şi se lasă să acţioneze 20 de minute.

simeon stalpnicul png
  • Pentru a scăpa de cearcăne. Când tenul îi e obosit, lipsit de strălucire, iar cearcănele sunt evidente, de mare ajutor îi e masca pe bază de castravete. Dă un castravete (curăţat de coajă) pe răzătoarea mică, adaugă o lingură de iaurt şi un strop de ulei de argan. „Faţa capătă un aspect luminos, curat, iar cearcănele dispar”, mărturiseşte ştirista.
  • Pentru gomaj. Pe lângă măşti, gomajul este vital. Cel puţin pentru Livia Graur, care îşi face o dată sau de două ori pe săptămână preparate cu efecte extraordinare. Zaţul de cafea amestecat cu ulei de măsline îi lasă pielea nu doar catifelată, ci şi hidratată. Îşi mai face un gomaj din zahăr, puţin dovleac strivit cu furculiţa şi o lingură de iaurt. „Este răcoritor şi tonifiant şi poate fi folosit atât pentru faţă, cât şi pentru corp”. 

simeon stalpnicul png
  • Tu ai încerca peelingul cu... peşti? Curajoasă şi curioasă din fire, Livia a încercat în vacanţa din această vară un alt peeling 100% natural – cel cu... peşti. Şi-a introdus picioarele într-un bazin cu zeci de peştişori care i-au ciugulit celulele moarte de pe picioare. „Senzaţia este extrem de bizară să simţi furnicături, ca ceva ce te «mănâncă» de picioare, însă rezultatele sunt spectaculoase. După 20 de minute, pielea este super fină. M-am gândit să încerc un astfel de peeling pe tot corpul”, râde prezentatoarea tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net