Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz, prima dată la tv după moartea ei

Ultima actualizare:

    Israela Vodovoz și fostul soț, Liviu Arteni
Israela Vodovoz și fostul soț, Liviu Arteni

Vestea tragică conform căreia Israela Vodovoz a murit, l-a tulburat cu adevărat pe fostul ei soț, Liviu Arteni, care deși a mai intrat în legătură directă la tv, în seara zilei de vineri, 13 aprilie, el a fost invitat într-un platou tv. A vorbit despre momentele în care a aflat că Israela a murit și a recunoscut faptul că ea îi reproșa des că era concumator de alcool.

Liviu Arteni a povestit în ce stare a fost după aflarea tragediei care i-a marcat ultimele două luni din viață. Fostul soț al Israelei Vodovoz a mărturisit că nu a format un cuplu cu ea datorită situației financiare a ei, ci pentru că a iubit-o cu adevărat.

"Am văzut întâmplător că a murit. Nu mai eram eu, am sunat pe toată lumea. Sunt omul care bat la ușa cuiva și nu mi se deschide, nu mai bat. Așa a fost și cu ea. Au fost violențe, după am plecat și am luat autocarul. A preferat să se izoleze, vorbeam cu ea, apoi îmi închideam telefonul și nu mai comunicam. Sper să nu-i fi făcut rău. Între noi erau doar dialoguri tari, îmi reproșa lucruri legate de alcool. Nu eram cu ea pentru bani, lumea nu mă cunoștea. În ultimii doi ani începuse să fie agitată relația noastră" , a povestit Liviu Arteni la "Agenția Vip" de la Antena Stars.

El a vorbit deschis și despre ce avere a primit din partea fostei soții. Israela i-a lăsat mai multe terenuri pe care el își dorește să își construiască o fermă.


    Liviu ArteniCaptură ecran Antena Stars
Liviu ArteniCaptură ecran Antena Stars

"Am patru terenuri la Călărași. E teren agricol, e ieftin. (...) Eu n-am vrut, am zis că sunt tânăr, nu țineam morțiș să mi le dea. În momentul de față, am spus că îmi plac animalele, aș vrea să am o fermă. Țin mult la asta" , a continuat Liviu Arteni.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net