Liviu Arteni, mărturisiri dure despre relația cu Israela Vodovoz: «O singură palmă i-am dat»

Ultima actualizare:

    Israela Vodovoz și fostul soț, Liviu Arteni
Israela Vodovoz și fostul soț, Liviu Arteni

Liviu Arteni și-a făcut curaj și a vorbit despre relația și căsnicia pe care a avut-o alături de Israela Vodovoz. El a mărturisit că în anii în care cei doi erau împreună el a lovit-o o singură dată, deoarece nu consideră că este normal ca un bărbat să lovească o femeie.

Liviu Arteni a explicat faptul că dacă nu i-ar fi expirat buletinul, el oricum nu s-ar fi întors în România. Israela a povestit în urmă cu mai mult timp că el ar fi bătut-o cu adevărat, însă Liviu a contrazis aceste afirmații.

"Dacă nu îmi expira buletinul, nu mă întoarcem oricum. Eu n-am dat niciodată cu pumnul în ea. (...) N-am venit să dezbat spusele ei. Cum poți să umbli la un om, după ce l-ai cunoscut beat, ca un monstru? Nu există, eu o singură palmă i-am dat, în nouă ani de zile. Ultimele comentarii ale ei sunt pur și simplu neadevărate. Eu n-am dat cu pumnul într-o femeie. N-am fost niciodată bolnav. În momentul în care un om e beat, nu-l mai provoca (...) Eu vreau să-mi fac viața mea acum. Cât ea e moartă, nu mai vreau să dezbat asta. Într-o relație există înjurături, există amenințări, există bătăi", a povestit Liviu Arteni la Acces Direct.

Fostul soț al balerinei, a explicat cât de mult l-a afectat pierderea ei și cum a reacționat la aflarea veștii tragice.

"Bineînțeles că m-a afectat (n.r. moartea Israelei). Pe toată lumea ar afecta, când ai avut o relație de 9-10 ani cu cineva. Când am aflat veștile, eram pe stradă, căutam un gram de marijuana. Am vorbit cu ea înainte să aflu că a murit, cam cu o săptămână. Ea avea un mod de a exagera. Acum îmi pare rău (n.r. îi închideam telefonul). Să nu o facem acum pe ea sfântă și pe mine Satana", a mărturisit Liviu Arteni.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net