Liviu Arteni nu mai vede viața fără Israela: ”Eu mor în câteva zile!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul soț al defunctei afaceriste este zdruncinat de vestea că Israela a murit, iar într-o declarație recentă a mărturisit că viața fără ea nu mai înseamnă nimic pentru el.

Fostul soț al Israelei Vodovoz nu-și poate reveni din șoc, după ce aflat că aceasta a murit din cauza unei probleme medicale. Contactat telefonic de Cristi Brancu, Liviu Arteni a mărturisit că nu mai vede viața fără Israela. ”„Cristi, tu ești, mă? Așaaaa. Băiat de băiat ești! (…) Nu vreau să joc teatru. Vreau să spun un singur lucru. Și cu inima pe inimă. Eu mor în câteva zile că mă așteaptă ea pe mine. Am zis că nu are rost să mai trăiesc. Nu, nu…a fost vorba strict de comunicare. Atât de mult am iubit comunicarea și iubesc în continuare comunicarea. Îți spun sincer. Îmi place să vorbesc cu oameni. Să vedem unde mergem. În ce direcție mergem. Ea a înțeles. Ea s-a supărat. Îți dau cuvântul meu de onoare. Nu a vrut să mă accepte…nu a vrut să accepte adevărul meu”, a declarat Liviu Arteni, la Antena Stars.

Cauza morții Israelei 

Moartea Israelei Vodovoz (70 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere. Femeia de afaceri a murit singură, în apartamentul în care a trăit multe momente fericite, înainte ca mariajul cu tinerelul Liviu Arteni să eșueze într-un scandal public.

Israela se izolase de mai multă vreme, din cauza problemelor de sănătate. În ultima intervenție televizată, fosta balerină recunoscuse că suferea de astm, boală care o împiedica să mai iasă la plimbare prin oraș.

Trupul neînsuflețit al Israelei a fost descoperit în apartamentul ei din București vineri, 9 martie, după ce administratorul pensiunii acesteia din Maramureș a alertat autoritățile, îngrijorat că nu-i mai răspundea la telefon de câteva zile bune.

Medicii legiști au stabilit și cauza morții. În urma autopsiei s-a descoperit că inelul gastric al fostei balerine se rupsese, provocând o hemoragie internă, conform Știrile PRO Tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net